Thumbnail
Υπουργείο Παιδείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσληψη Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία - ΑΠ1, ΑΠ2 και ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι για το διδακτικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 14 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων. Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί θα απασχοληθούν σεTάξεις Yποδοχής Ζ.Ε.Π. των Δημοτικών Σχολείων που έχουν οριστεί με σχετικές Αποφάσεις των Περιφερειακών Δ/ντών Π.Ε. & Δ.Ε, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Ένταξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΕΚΟ) στα Δημοτικά Σχολεία - ΑΠ1, ΑΠ2 και ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015 έως την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2014.

 

Για τον πίνακα των ονομάτων πατήστε εδώ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

polykatoikies-piso-akropoli.jpg
Τι προβλέπει το ανανεωμένο «Ανακαινίζω»: Αιτήσεις για πλακάκια, κουζίνα και υδραυλικά με επιδότηση έως 36.000 ευρώ
Ποιους αφορά το πρόγραμμα - Ποιες εργασίες καλύπτονται
Τι προβλέπει το ανανεωμένο «Ανακαινίζω»: Αιτήσεις για πλακάκια, κουζίνα και υδραυλικά με επιδότηση έως 36.000 ευρώ
kina
Το Πεκίνο γύρισε σελίδα στη ρύπανση — Μείωση έως και 98% μέσα σε 12 χρόνια
Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν θεαματική πτώση των PM2,5 χάρη σε κρατικά μέτρα, ηλεκτροκίνηση και περιορισμούς εκπομπών
Το Πεκίνο γύρισε σελίδα στη ρύπανση — Μείωση έως και 98% μέσα σε 12 χρόνια