Thumbnail
Συγκέντρωση Πέμπτη (07/11) στην ΔΙΠΕ Δ’ Αθήνας

Ο ΣΕΠΕ «Ο Παρθενώνας» με σχετική του ανακοίνωση καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη (07/11) και ώρα 14:00 στην ΔΙΠΕ Δ’ Αθήνας για την εκπαιδευτικό που διώκεται για την εικαστική δημιουργία μαθητών σχολείου που έγραφε «ελευθερία στην Παλαιστίνη».

Συγκεκριμένα:

Όλοι και όλες στο πλευρό της Ελευθερίας!              

Πέμπτη 7 Νοέμβρη, στις 14:00, στη Διεύθυνση Π.Ε. Δ’ Αθήνας (Λεωφ. Συγγρού 165, Νέα Σμύρνη)

Το ΔΣ του Συλλόγου μας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη παρέμβαση του Διευθυντή Π.Ε. Δ’ Αθήνας στο εκπαιδευτικό έργο της συναδέλφισσας και μέλους του Συλλόγου Ο Παρθενώνας» Ελευθερίας Παλαιστίδου, δασκάλας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ταύρου, που είχε ως αποτέλεσμα την κλήση της σε έγγραφη απολογία, ξεκινώντας έτσι ουσιαστικά την πειθαρχική της δίωξη.

Το «παράπτωμα» της συναδέλφισσας ήταν ότι ανήρτησε στο χώρο του σχολείου εικαστική δημιουργία  των μαθητών και μαθητριών της για την ειρήνη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και το αίτημα για ελευθερία στην Παλαιστίνη. Η εργασία αυτή προέκυψε με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης στις 21 Σεπτέμβρη.

Στεκόμαστε δίπλα στη συναδέλφισσα που τιμά τον ρόλο της Παιδαγωγού και τη  στηρίζει απόλυτα με κάθε τρόπο!  Γιατί ο εκπαιδευτικός έχει κάθε δικαίωμα αλλά και καθήκον να διδάσκει την αλήθεια!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αναθεωρηση
115 χρόνια πίσω στην Πλατεία Κλαυθμώνος – Περί άρσης της μονιμότητας
«Η υπεράσπιση της μονιμότητας στο δημόσιο συνδέεται άρρηκτα με το δικαίωμα της μόνιμης και σταθερής εργασίας για όλους»
115 χρόνια πίσω στην Πλατεία Κλαυθμώνος – Περί άρσης της μονιμότητας
thrania
«Σχολείο σε κίνδυνο»: Καμπανάκι για το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Ζακύνθου
Οι εκπαιδευτικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις σχολικές υποδομές και ζητούν άμεσες παρεμβάσεις
«Σχολείο σε κίνδυνο»: Καμπανάκι για το Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο Ζακύνθου
Ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΙΘΑ Γιάννης Παπαδομάρκακης
Μυτιλήνη: Εκτός σχολείου η νηπιαγωγός - Παπαδομαρκάκης: «Δεν θα μπαίνουν στην τάξη όσοι έχουν πρόβλημα»
Ραγδαίες εξελίξεις μετά τις καταγγελίες για ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και εκφοβισμό νηπίων – Η παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας
Μυτιλήνη: Εκτός σχολείου η νηπιαγωγός - Παπαδομαρκάκης: «Δεν θα μπαίνουν στην τάξη όσοι έχουν πρόβλημα»
απθ
Πανεπιστήμιο σε καθεστώς περιορισμών: Αντίδραση ΕΣΔΕΠ για την απαγόρευση κυκλοφορίας στο ΑΠΘ
Καταγγελία για αυταρχικές πρακτικές και κάλεσμα σε συντονισμένη αντίδραση της πανεπιστημιακής κοινότητας
Πανεπιστήμιο σε καθεστώς περιορισμών: Αντίδραση ΕΣΔΕΠ για την απαγόρευση κυκλοφορίας στο ΑΠΘ