Εκλογές
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Ποιοι εκλέχτηκαν μέλη του ΔΣ του ΠΑΣΥΔ

Τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού του Συμβουλίου ανακοίνωσε ο νεοσύστατος Πανελλήνιος Σύλλογος Διδακτόρων Δημοσίου (ΠΑΣΥΔ).

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Διδακτόρων Δημοσίου (ΠΑΣΥΔ)

Σας ενημερώνουμε ότι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΠΑΣΥΔ, αναδεικνύοντας το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Νεοσύστατου Πανελλήνιου Συλλόγου Διδακτόρων Δημοσίου (ΠΑΣΥΔ), το οποίο αποτελείται από τους: Πρόεδρο Δρ. Ιωάννη Χ. Λαμπρόπουλο, Αντιπρόεδρο Δρ. Γεώργιο Π. Τριανταφύλλου, Γραμματέα Δρ. Μαρία Γ. Κολτσίδα, Ταμία Δρ. Ευγενία Ν. Παγάνη, Μέλος Δρ. Νικόλαο Γ. Βουδρισλή. Η Ελεγκτική Επιτροπή, η οποία ακολουθεί τη θητεία του Δ.Σ., αποτελείται από τους: Πρόεδρο Δρ. Νικολέττα Δ. Κόρκα, Μέλος Δρ. Δημήτριο Αθ. Μουστάκα, Μέλος Δρ. Μαρία Γ. Χατζή.

Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία έφτασε το 90%, κάτι που αποδεικνύει την αμέριστη εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των μελών του Συλλόγου για την προώθηση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των διδακτόρων που εργάζονται στο δημόσιο τομέα. Αν και ο αρχικός σκοπός του Συλλόγου ήταν η διεκδίκηση της κατάργησης της διάταξης της περ. ε' του παρ. 9 του άρθρου 173 του ν. 4957/2022, ο Σύλλογος αποσκοπεί στην αναγνώριση της αξίας του ανωτάτου ακαδημαϊκού τίτλου και στην ορθή και δίκαιη αξιοποίησή του από το Ελληνικό Κράτος.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και τον/την καθένα/καθεμία ξεχωριστά για τη στήριξη και την συμπαράσταση στον αγώνα που όλοι μαζί ξεκινήσαμε στις 11.03.2024. Τα μέλη του Συλλόγου έχουν καθημερινά αυξανόμενο ρυθμό και πλησιάζουν τα εκατό. Ο δημιουργικός και δημοκρατικός διάλογος μεταξύ των μελών ήταν καθοριστικός και υποσχόμαστε ότι θα διεκδικήσουμε την κατάργηση όλων των αδικιών που θίγουν τους διδάκτορες του Δημοσίου, καθώς και θα προτείνουμε αλλαγές προς όφελος των μελών και της Ακαδημαϊκής Κοινότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι προϋποθέσεις εγγραφής μέλους στο Σύλλογο είναι η ιδιότητα του «Υποψήφιου Διδάκτορα» ή «Διδάκτορα» ή «Μεταδιδάκτορα», σε συνδυασμό με την ιδιότητα του/της υπαλλήλου µε σχέση Δημοσίου Δικαίου ή Ιδιωτικού ΔικαίουΑορίστουΧρόνου, σε φορείς του δημόσιου τομέα.

Όσοι/Όσες ενδιαφέρονται να εγγραφούν, είτε ως νέα μέλη ‒εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής στο Σύλλογο‒ είτε ως Φίλοι/Φίλες του Συλλόγου χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του email [email protected] ή στο τηλέφωνο 694.66.49.997.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

το  Δ.Σ. του Σωματείου ΠΑΣΥΔ

Ο Πρόεδρος   : Δρ. Ιωάννης Χ. Λαμπρόπουλος

Ο Αντιπρόεδρος         : Δρ. Γεώργιος Τριανταφύλλου

Η Γραμματέας            : Δρ. Μαρία Κολτσίδα

Η Ταμίας         : Δρ. Ευγενία Παγάνη

Το Μέλος        : Δρ. Νικόλαος Βουδρισλής

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

iereas
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Αρχιμανδρίτης έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά
Η 34χρονη πήγε στο νοσοκομείο και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες
Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας: Αρχιμανδρίτης έκλεισε ερωτικό ραντεβού με ιερόδουλη και την κακοποίησε σεξουαλικά