ekpaideytikos
Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου - Η νομική σύμβουλος της Δ.Ο.Ε. κατέθεσε αιτήσεις ακύρωσης στα Διοικητικό Εφετείο με την Ομοσπονδία να αναλαμβάνει το κόστος.

Παναττική κινητοποίηση στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της προσφυγής κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας οργανώνουν οι εκπαιδευτικοί την ερχόμενη Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 09:30.

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου συμμετέχει και στηρίζει την συγκεκριμένη κινητοποίηση και κηρύσσει για το λόγο αυτό 3ωρη στάση εργασίας από 08:00 έως 11:00 την Τετάρτη 14 – 2 – 2024 !!! Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

«Καλούμε το Δ. Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει 3ώρη στάση εργασίας στις 14 Φεβρουαρίου και να καλέσει σε Παναττική συγκέντρωση στήριξης και διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Δ.ΕΦ. (Λουΐζης Ριανκούρ 85 – 87).», τονίζει ο ΣΕΠΕ.

Ολη η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αμαρουσίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. «Δ. Γληνός» στο πλαίσιο της μάχης ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση του Ν. 4823/2021 και εξαντλώντας κάθε μέσο υπεράσπισης και ανάδειξης του δίκαιου αιτήματος για την άμεση μονιμοποίηση όλων των δόκιμων εκπαιδευτικών που παρά το γεγονός ότι προ πολλού έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια υπηρεσίας από την πράξη του μόνιμου διορισμού τους παραμένουν όμηροι της τακτικής εκβιασμού της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., προχώρησε από τις αρχές του Μάρτη του 2023 σε προσφυγή κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών (που διορίστηκαν το 2020) της Διεύθυνσης Π. Ε. Γ Αθήνας (η Διεύθυνση Π. Ε. Γ΄ Αθήνας είχε προβεί στην έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της δικαιοδοσίας της στο πλαίσιο του νόμου, τις οποίες ανακάλεσε με απόφασή του το ΥΠΑΙΘΑ).

Η νομική σύμβουλος της Δ.Ο.Ε. κατέθεσε αιτήσεις ακύρωσης στα Διοικητικό Εφετείο με την Ομοσπονδία να αναλαμβάνει το κόστος. Δεν τρέφουμε και δεν καλλιεργούμε αυταπάτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των δικαστικών διαδικασιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία, αλλά αξιοποιούμε και το μέσο της προσφυγής επικουρικά.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 09:30 π.μ. εκδικάζεται από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η συγκεκριμένη προσφυγή και το Δ. Σ. του Σ. Ε. Π. Ε. «Δ. Γληνός» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (Λ. Ριανκούρ 85 – 87).

Ο Σύλλογος Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου συμμετέχει και στηρίζει την συγκεκριμένη κινητοποίηση και κηρύσσει για το λόγο αυτό 3ωρη στάση εργασίας από 08:00 έως 11:00 την Τετάρτη 14 – 2 – 2024 !!! Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

Καλούμε το Δ. Σ. της ΔΟΕ να κηρύξει 3ώρη στάση εργασίας στις 14 Φεβρουαρίου και να καλέσει σε Παναττική συγκέντρωση στήριξης και διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Δ.ΕΦ. (Λουΐζης Ριανκούρ 85 – 87).

Καλούμε όλους τους Σ.Ε.Π.Ε. της Αττικής σε στήριξη της κινητοποίησης.

Καλούμε επιπλέον, όλους και όλες τους συναδέλφους και συναδέλφισσες του συλλόγου μας σε μαζική συμμετοχή έξω από το εφετείο!!!

Ο αγώνας των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, είναι αγώνας όλων μας. Διότι αυτό που διακυβεύεται, είναι η εργασία και οι ζωές όλων μας, οι μεταξύ μας σχέσεις, η συναδελφικότητα, η δημοκρατία και η παιδαγωγική ελευθέρια.

Η απόφαση της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να μη μονιμοποιήσει τις/τους νεοδιόριστους/ες, χρησιμοποιεί την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία ως Δούρειο Ίππο για να περάσει εκβιαστικά την αξιολόγηση, κρατά όμηρους τις/τους νεοδιόριστους.

Όχι στους εκβιασμούς του Υ.ΠΑΙ.Θ.A. με τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

Να μονιμοποιηθούν όλες/όλοι ΤΩΡΑ! Καμία σύνδεση με την ατομική αξιολόγηση

 

Ή ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ

Ή ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δικαστήριο αστυνομία
ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για 400 θέσεις στο υπ. Δικαιοσύνης
ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023: Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για 400 μόνιμους
ΑΣΕΠ 1ΔΑ/2023: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους για 400 θέσεις στο υπ. Δικαιοσύνης
αξιολογηση
Αξιολόγηση: Διευθυντής Δημοτικού σχολείου παρεμπόδισε επικοινωνία εκπαιδευτικών με συνδικαλιστές
Καταγγελία: Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής για να παρεμποδίσει την ελεύθερη επικοινωνία των εκπαιδευτικών...
Αξιολόγηση: Διευθυντής Δημοτικού σχολείου παρεμπόδισε επικοινωνία εκπαιδευτικών με συνδικαλιστές