εκπαιδευτικοι
Εκδίκαση της προσφυγής Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ κατά της μη μονιμοποίησης των Νεοδιόριστων του 2020 θα γίνει αυτή την Τετάρτη 14 Φλεβάρη στις 9:30 στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ. εκδικάζεται από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η προσφυγή κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της  Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Την προσφυγή την είχε κάνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ "Δημήτρης Γληνός" ο οποίος με ανακοίνωσή του καλεί σε παναττική συγκέντρωση στήριξης και διαμαρτυρίας στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών

Η ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ "Δημήτρης Γληνός"

Θέμα: 14 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 9.30 π.μ. Παναττική συγκέντρωση στο  Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για την εκδίκαση της προσφυγής κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών της  Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είχε και έχει την πεποίθηση ότι, πρωτίστως, τα αγωνιστικά βήματα που έχουμε αποφασίσει και η  πάλη μας, είναι αυτά που μπορούν να φέρουν νικηφόρο αποτέλεσμα στη μάχη ενάντια στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση του Ν.4823/21. Εξαντλώντας, όμως, κάθε μέσο υπεράσπισης και ανάδειξης του δίκαιου αιτήματος για την άμεση μονιμοποίηση όλων των δόκιμων εκπαιδευτικών που παρά το γεγονός ότι προ πολλού έχουν συμπληρώσει 2 χρόνια υπηρεσίας από την πράξη του μόνιμου διορισμού τους παραμένουν όμηροι της τακτικής εκβιασμού της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α., προχώρησε από τις αρχές του Μάρτη του 2023 σε προσφυγή κατά των αποφάσεων ανάκλησης της μονιμοποίησης των δόκιμων εκπαιδευτικών (που διορίστηκαν το 2020 )της  Διεύθυνσης Π.Ε.΄Γ Αθήνας

Η νομική σύμβουλος της Δ.Ο.Ε. κατέθεσε αιτήσεις ακύρωσης στα Διοικητικό Εφετείο με την Ομοσπονδία να αναλαμβάνει το κόστος. Δεν  τρέφουμε και δεν καλλιεργούμε αυταπάτες σχετικά με την αποτελεσματικότητα των δικαστικών διαδικασιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία, αλλά αξιοποιούμε  και το μέσο της προσφυγής επικουρικά.

Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 9.30 π.μ. εκδικάζεται από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών η συγκεκριμένη προσφυγή.

Καλούμε τη ΔΟΕ να κηρύξει 3ώρη στάση εργασίας στις 14 Φεβρουαρίου και να καλέσει σε παναττική συγκέντρωση στήριξης και διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Δ.ΕΦ. (ΛουΐζηςΡιανκούρ 85-87). 

Καλούμε όλους τους ΣΕΠΕ της Αττικής σε στήριξη της κινητοποίησης.

Καλούμε επιπλέον, όλους και όλες τους συναδέλφους και συναδέλφισσες του συλλόγου μας σε μαζική συμμετοχή έξω από το εφετείο!!!

Ο Σύλλογός μας κηρύσσει για το λόγο αυτό 3ωρη στάση εργασίας !!! Με το παρόν ενημερώνεται και η Διεύθυνση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας για τη στάση εργασίας.

Ο αγώνας των νεοδιόριστων συναδέλφων μας, είναι αγώνας όλων μας. Διότι αυτό που διακυβεύεται, είναι η εργασία και οι ζωές όλων μας, οι μεταξύ μας σχέσεις, η συναδελφικότητα, η δημοκρατία και η παιδαγωγική ελευθέρια.

Η απόφαση της ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. να μη μονιμοποιήσει τις/τους νεοδιόριστους/ες, χρησιμοποιεί την ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία ως Δούρειο Ίππο για να περάσει εκβιαστικά την αξιολόγηση, κρατά όμηρους τις/τους νεοδιόριστους.

Όχι στους εκβιασμούς του Υ.ΠΑΙ.Θ.A. με τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων
Να μονιμοποιηθούν όλες/όλοι ΤΩΡΑ! Καμία σύνδεση με την ατομική αξιολόγηση

Ή ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ
 Ή ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ 
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Η   Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Νικολάρας Γιάννης                                                  Δασκαλάκη Όλγα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 1/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

poseepea.jpg
«Μήνας αποχής» στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 3ωρες στάσεις εργασίας ενάντια στην αξιολόγηση
Σε στάσεις εργασίας προχωρά η ΠΟΣΕEΠΕΑ για όλο το Μάρτιο, ενάντια στην υλοποίηση της αξιολόγησης
«Μήνας αποχής» στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ: 3ωρες στάσεις εργασίας ενάντια στην αξιολόγηση