Να μη γίνει καμία αλλαγή στο ωράριο των εκπαιδευτικών μουσικής
«Ο κόφτης στις προσλήψεις και το μοίρασμα ειδικοτήτων σε τρία και τέσσερα σχολεία για λίγες ώρες είναι απαράδεκτη οδηγία»

Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών «Αριστοτέλης» με σχετική του ανακοίνωση καταδικάζει την απόφαση την Διεύθυνσης Α’ Αθήνας, η οποία αναφέρει ότι «οι εκπαιδευτικοί μουσικής πρέπει να συμπληρώσουν εκ νέου το ωράριό τους με περίσσευμα 2-3 ωρών».

Καλεί, λοιπόν, να ανακληθεί αυτή η απόφαση, διότι είναι «ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών» και θα πρέπει να «τρέχουν σε πολλά σχολεία, ώστε να συμπληρώσουν το ωράριό τους».

Δείτε την ανακοίνωση:

Καμία αλλαγή στις αιτήσεις συμπλήρωσης ωραρίου από τους συναδέλφους/ισσες μουσικούς!

Με email από την Δνση Α Αθήνας την Παρασκευή 25/8 απόγευμα, εν μέσω διακοπών και ενώ μεσολαβεί σαββατοκύριακο με καταληκτική ημερομηνία Κυριακή (!), καλούνται οι συνάδελφοι/ισσες μουσικοί που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους να κάνουν εκ νέου αίτηση και για ένα περίσσευμα 2-3 ωρών να πηγαίνουν και σε τρίτο ή τέταρτο σχολείο, αντί να τους δοθεί η δυνατότητα να τις συμπληρώσουν στο ολοήμερο. Αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι/ισσες μουσικοί θα τρέχουν σε πολλά σχολεία για να συμπληρώσουν το ωράριο τους και ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών /τριών σε αυτή την ειδικότητα θα είναι μειωμένες.

Ο κόφτης στις προσλήψεις και το μοίρασμα ειδικοτήτων σε τρία και τέσσερα σχολεία για λίγες ώρες είναι απαράδεκτη οδηγία που πάρθηκε μάλιστα και με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου και επιδιώκεται να εφαρμοστεί σε βάρος των συναδέλφων/ισσων.

Καλούμε το υπηρεσιακό συμβούλιο της Α΄ Αθήνας και τη νέα διευθύντρια εκπ/σης να ανακαλέσει και να αποσύρει την άδικη και αυταρχική απόφαση που στρέφεται ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα των μόνιμων συναδέλφων μουσικών, ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών του δημόσιου σχολείου που δικαιούνται μόρφωση και όχι φύλαξη και ενάντια  στο δικαίωμα εργασίας που δικαιούνται οι άνεργοι συνάδελφοί μας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
patatakia
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού
Έρευνα: Η κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με γνωστική παρακμή και εγκεφαλικό
Πώς αναψυκτικά, πατατάκια, μπισκότα αυξάνουν τον κίνδυνο επεισοδίου εγκεφαλικού