Δημόσια εκπαίδευση
Ενημέρωση Τ. Ρουμπή για τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας

Ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας Τάκης Ρούμπης με σχετική του ανακοίνωση ενημερώνει για την συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (25/08), ότι «δεν υπήρξε καμία απόφαση του ΠΥΣΠΕ σχετικά τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σχετικά με τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας και σε απάντηση σχετικών ερωτημάτων ή/και δημοσιευμάτων, σας ενημερώνω ότι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στις 25 Αυγούστου, δεν υπήρξε καμία απόφαση του ΠΥΣΠΕ που να αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Η μοναδική ενημέρωση που είχαμε, ως μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου, ήταν ότι δεν ήταν έτοιμη η υπηρεσία για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών ΠΕ79, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που μας είχε σταλεί και περιελάμβανε και το θέμα αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στον περιορισμό της δήλωσης προτίμησης των εκπαιδευτικών ΠΕ79 μόνο στο πρωινό πρόγραμμα και με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι μόνες δηλώσεις προτίμησης που μπορούν να γίνουν δεκτές είναι οι αρχικές δηλώσεις, χωρίς περιορισμούς, των συναδέλφων ΠΕ79, όπως ακριβώς έγινε και με τη συμπλήρωση ωραρίου των υπόλοιπων ειδικοτήτων στην Α΄ Αθήνας.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας οφείλει να διευκρινίσει ότι δεν υπήρξε τέτοια απόφαση του ΠΥΣΠΕ και να προχωρήσει στην ανάκληση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μηνύματος, που εστάλη στα προσωπικά e-mails των συναδέλφων ΠΕ79, με τη σχετική αναφορά για απόφαση ΠΥΣΠΕ.

Τέλος, η Διεύθυνση οφείλει και πρέπει να δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
Παπαγεωργίου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου): ​​​​​​​Ούτε οι ακαδημαϊκοί δεν φαντάζονται πώς θα γίνεται το μάθημα σε πέντε χρόνια
Μιχάλης Σφακιανάκης (πρύτανης Παν. Πειραιά): Η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον χάρτη της εκπαίδευσης
τεχνητή νοημοσύνη
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα
Λατινικά λιγότερα, Τεχνητή Νοημοσύνη περισσότερη – Το σχολείο του μέλλοντος στην Αυστρία
Όταν η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει στην τάξη: Η Αυστρία πειραματίζεται με το σχολείο του 21ου αιώνα