Δημόσια εκπαίδευση
Ενημέρωση Τ. Ρουμπή για τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας

Ο αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας Τάκης Ρούμπης με σχετική του ανακοίνωση ενημερώνει για την συνεδρίαση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου (25/08), ότι «δεν υπήρξε καμία απόφαση του ΠΥΣΠΕ σχετικά τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας».

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σχετικά με τη συμπλήρωση ωραρίου των εκπαιδευτικών ΠΕ79-Μουσικής με οργανική θέση στην Α΄ Αθήνας και σε απάντηση σχετικών ερωτημάτων ή/και δημοσιευμάτων, σας ενημερώνω ότι, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Υπηρεσιακού Συμβουλίου στις 25 Αυγούστου, δεν υπήρξε καμία απόφαση του ΠΥΣΠΕ που να αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Η μοναδική ενημέρωση που είχαμε, ως μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου, ήταν ότι δεν ήταν έτοιμη η υπηρεσία για την τοποθέτηση των εκπαιδευτικών ΠΕ79, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που μας είχε σταλεί και περιελάμβανε και το θέμα αυτό.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι κατηγορηματικά αντίθετος στον περιορισμό της δήλωσης προτίμησης των εκπαιδευτικών ΠΕ79 μόνο στο πρωινό πρόγραμμα και με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι μόνες δηλώσεις προτίμησης που μπορούν να γίνουν δεκτές είναι οι αρχικές δηλώσεις, χωρίς περιορισμούς, των συναδέλφων ΠΕ79, όπως ακριβώς έγινε και με τη συμπλήρωση ωραρίου των υπόλοιπων ειδικοτήτων στην Α΄ Αθήνας.

Η Διεύθυνση Π.Ε. Α΄ Αθήνας οφείλει να διευκρινίσει ότι δεν υπήρξε τέτοια απόφαση του ΠΥΣΠΕ και να προχωρήσει στην ανάκληση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μηνύματος, που εστάλη στα προσωπικά e-mails των συναδέλφων ΠΕ79, με τη σχετική αναφορά για απόφαση ΠΥΣΠΕ.

Τέλος, η Διεύθυνση οφείλει και πρέπει να δώσει όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Τάκης Ρουμπής

Αιρετός ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δικαστήρια
Τέλος στην πολυετή δικαστική ταλαιπωρία συνταξιούχου Διευθυντή σχολείου που κατηγορήθηκε για ψευδείς ζημιές μαθητών του
Η δικαιοσύνη αποκατέστησε τον Διευθυντή Λυκείου 4 χρόνια μετά τη συνταξιοδότησή του
Τέλος στην πολυετή δικαστική ταλαιπωρία συνταξιούχου Διευθυντή σχολείου που κατηγορήθηκε για ψευδείς ζημιές μαθητών του
εκπαιδευτικός 1.jpg
Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές Πάσχα: Ο Απρίλιος με μόλις 12 ημέρες μαθημάτων – Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία
Σχολεία: Τον Μάρτη ετούτο άμα τον πηδήσαμε γι άλλο ένα σχολικό έτος άιντε καθαρίσαμε ...
Αντίστροφη μέτρηση για τις διακοπές Πάσχα: Ο Απρίλιος με μόλις 12 ημέρες μαθημάτων – Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν τα σχολεία
Career counselors
Σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού: Γιατί «εκτοξεύεται» η ζήτηση
Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές που προωθεί το υπουργείο Παιδείας ανοίγει τον δρόμο για νέες προσλήψεις συμβούλων...
Σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού: Γιατί «εκτοξεύεται» η ζήτηση
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Επιλεκτική αυστηρότητα από τη ΔΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης: «Κέρβεροι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και αρνάκια απέναντι στις διοικήσεις ισχυρών ιδιωτικών σχολείων»
Η πειθαρχική παραπομπή και τα ερωτήματα για τη στάση της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Επιλεκτική αυστηρότητα από τη ΔΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης: «Κέρβεροι απέναντι στους εκπαιδευτικούς και αρνάκια απέναντι στις διοικήσεις ισχυρών ιδιωτικών σχολείων»