ελμε κέρκυρας
«Συμβάλλει με την ψήφο του, στον εκβιασμό και την τρομοκρατία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών»

Μέσα από ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Κέρκυρας, κρίνει τη θέση που πήραν συγκεκριμένοι αιρετοί στη 1η συνεδρίαση του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Επιπλέον καλεί τους εργαζομένους να αναφέρουν τέτοιου είδους περιστατικά στην ΕΛΜΕ.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση: 

Για την 1η συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ

Δε χρειάστηκαν αρκετές συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ, για την ακρίβεια ούτε μία ολόκληρη, για να επιβεβαιώσουν οι «εκλεγμένοι» τηλε-αιρετοί το ρόλο που θα παίξουν, δίπλα δηλαδή στο Υπουργείο και στις αποφάσεις του και απέναντι στους συναδέλφους.

Δείγματα αυτής τους της τακτικής μας είχαν δώσει όταν κατά την διάρκεια της επίσκεψης της υπουργού Κεραμέως στην Κέρκυρα, αυτοί γύρισαν την πλάτη στο σωματείο, και στους συναδέλφους τους που υποτίθεται ότι «εκπροσωπούν» και βρέθηκαν δίπλα στην υπουργό, χαμογελαστοί, για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Πιο συγκεκριμένα και κατά την πρώτη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ, ο «αιρετός» των «Λογικών Αλγορίθμων», συμφώνησε και υπερψήφισε, μαζί με τη Διοίκηση, την ανάκληση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων συναδέλφων ακολουθώντας και εκπροσωπώντας τις επιθυμίες και τις επιλογές της υπουργού Κεραμέως και της Κυβέρνησης και σε καμία περίπτωση τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για τους οποίους υποτίθεται ότι βρίσκεται ως «αιρετός» στο ΠΥΣΔΕ.

Βρίσκει δηλαδή λογικό, ο «αιρετός» των «Λογικών Αλγορίθμων», ότι οι νεοδιόριστοι συνάδελφοι, πρέπει να γίνουν μόνιμοι, μόνο μετά από την ατομική τους αξιολόγηση, υλοποιώντας το σχέδιο της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει, τα πιο ευάλωτα τμήματα των εκπαιδευτικών, τους νεοδιόριστους, σαν πολιορκητικό κριό, για την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης.

Αντί να ενημερώσει την ΕΛΜΕ, το σωματείο του, τους νεοδιόριστους συναδέλφους, από τους οποίους στερείται η ήδη αποφασισμένη μονιμοποίηση, ώστε να οργανωθεί μια διαμαρτυρία, όπως έγινε στο παρελθόν κι όπως γίνεται σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλει με την ψήφο του, στον εκβιασμό και την τρομοκρατία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών.

Όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και τώρα, καλούμε για ακόμα μια φορά τους συναδέλφους να ενημερώνουν την ΕΛΜΕ, για τις παρανομίες και τις παρατυπίες της Διοίκησης και του ΠΥΣΔΕ, ώστε με παρεμβάσεις και παραστάσεις διαμαρτυρίας, μαζί με την συμμετοχή των συναδέλφων, να διεκδικεί και να πετυχαίνει, όπως έχει γίνει αρκετές φορές τα προηγούμενα δυο χρόνια, την αποκατάσταση των αδικιών στις τοποθετήσεις και στις υπηρεσιακές μεταβολές.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes panellinies
Πανελλήνιες 2024: Οργάνωση και τρόπος διεξαγωγής των επαναληπτικών εξετάσεων - Η εγκύκλιος
Ολες οι λεπτομέρεις για τις επανληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις 2024 που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο
Πανελλήνιες 2024: Οργάνωση και τρόπος διεξαγωγής των επαναληπτικών εξετάσεων - Η εγκύκλιος
gram_sxedio_2015.jpg
Πανελλαδικές 2024-ΕΠΑΛ: Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο»
Πανελλαδικές 2024-ΕΠΑΛ: Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι και τι δεν επιτρέπεται στο μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο
Πανελλαδικές 2024-ΕΠΑΛ: Οδηγίες για την εξέταση του μαθήματος «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο»