Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα σε μαθητή και τον διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το enimerosi.com.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μαθητής και διευθυντής διαπληκτίστηκαν έντονα και πληροφορίες υποστηρίζουν ότι υπήρξε βιαιοπραγία.
Από την πλευρά της, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας υποστηρίζει ότι οποιοδήποτε αποδεδειγμένο περιστατικό βιαιοπραγίας εκπαιδευτικού σε μαθητή είναι απόλυτα καταδικαστέο. «Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε πρόβλημα, σε μια σχολική κοινότητα αντιμετωπίζεται με όρους παιδαγωγικούς κι όχι κατασταλτικούς» επισημαίνει.
Η ανακοίνωση
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Κέρκυρας:
Για τα γεγονότα στο 2ο ΕΠΑΛ
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με την βιαιοπραγία εναντίον μαθητή από τον διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κέρκυρας, η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θέλει να επαναλάβει την πάγια θέση της για τέτοιου είδους ζητήματα:
Οποιοδήποτε αποδεδειγμένο περιστατικό βιαιοπραγίας εκπαιδευτικού σε μαθητή είναι απόλυτα καταδικαστέο. Τέτοιες συμπεριφορές, δεν αντιπροσωπεύουν τον Κλάδο και είναι κατακριτέες από το σύνολο των εκπαιδευτικών. Σε κάθε περίπτωση, οποιοδήποτε πρόβλημα, σε μια σχολική κοινότητα αντιμετωπίζεται με όρους παιδαγωγικούς κι όχι κατασταλτικούς.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom