ειδική αγωγή σεμινάριο
Κινητοποίηση έξω από τη Βουλή
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME NEWS
Στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τη Δευτέρα 26/9 καλούν οι εκπαιδευτικοί

Στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση στα Δικαστήρια της Ευελπίδων, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «η Αθηνά».

Σημειώνεται πως την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, ζητώντας να κριθεί παράνομη η κηρυχθείσα από τη ΔΟΕ απεργία - αποχή από κάθε καθήκον που σχετίζεται με τους νέους θεσμούς του Ενδοσχολικού Συντονιστή και του Παιδαγωγικού Συμβούλου - Μέντορα.

Η αγωγή μάλιστα επρόκειτο να εκδικαστεί χτες - με το εξώδικο να φτάνει στα γραφεία της ΔΟΕ στις 11.30 π.μ. και τη δίκη να ξεκινάει στη 1 μ.μ. - ωστόσο πήρε αναβολή για τη Δευτέρα 26 Σεπτέμβρη.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε όλες τις σχολικές μονάδες να ολοκληρώσουν καθολικά τη συλλογή των υπογραφών, να πρωτοκολλήσουν το σχετικό έντυπο με τις υπογραφές και να το αποστείλουν στο μειλ του συλλόγου Αθηνά, μέχρι τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 12:00 μμ.», αναφέρει στην ανακοίνωση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ.

•    ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 1-3 ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ
•    ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΕ 11.30-13.15 ΚΑΙ 13.15-17.30
ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ/ΙΣΣΑ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ Ή ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑΣΕΙΣ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

Η ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ  ΑΠΟ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ !
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9 12ΜΜ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr