Δημόσια εκπαίδευση
Στάση εργασίας τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, από τις 8:25 έως τις 11:30

Στάση εργασίας κηρύττει για τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, από τις 8:25 έως τις 11:30, ο Α’ Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε. για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση.

Επίσης, θα συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΔΟΕ στις 12.30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Οι εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν τον πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, που για μια ακόμα φορά σέρνει τους εκπαιδευτικούς και τους αγώνες τους στα δικαστήρια.

Το κάλεσμα των εκπαιδευτικών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Α’ Συλλόγου Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε.:

Κήρυξη στάσης εργασίας

Σας ενημερώνουμε ότι ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών ΠΕ κηρύσσει στάση εργασίας για τη Δευτέρα 26/9, από τις 8:15 έως τις 11:30 για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και τη συνδικαλιστική δράση. Η στάση εργασίας λειτουργεί συμπληρωματικά με εκείνη της ΔΟΕ.

Καταγγέλλουμε τον πρωτοφανή αυταρχισμό της κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας, που για μια ακόμα φορά σέρνει τους εκπαιδευτικούς και τους αγώνες τους στα δικαστήρια.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους σε μαζική, καθολική συμμετοχή στον αγώνα, ως απάντηση στην κρατική/κυβερνητική επίθεση στα στοιχειώδη κοινωνικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα.

Καλούμε, την ίδια ημέρα, Δευτέρα 26/9 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΔΟΕ στις 12.30 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»