ειδική αγωγή σεμινάριο
Αύριο, Παρασκευή, εκδικάζεται η τρίτη προσφυγή Βαϊτσίδη κατά της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης - Συγκέντρωση στα δικαστήρια και τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας

Αύριο, Παρασκευή, εκδικάζεται η τρίτη προσφυγή του Χ. Βαϊτσίδη σε βάρος της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητά να ακυρωθεί η διαγραφή του για ένα χρόνο από το σωματείο των εκπαιδευτικών.

Η ΕΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και προκήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας.

Όπως σημειώνεται, οι δύο προηγούμενες προσφυγές απορρίφθηκαν, ενώ μετά την τρίτη προσφυγή, ακολουθούν άλλες δύο. «Στρέφονται επανειλημμένα κατά του σωματείου επιβαρύνοντας την ΕΛΜΕ με χιλιάδες ευρώ», τονίζεται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η 3η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ. ΒΑΪΤΣΙΔΗ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 9.30 π.μ.)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ - ΤΡΙΩΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. ή  9.00 π.μ. έως  12.00 μ. ή 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.) 
 
Στις 23/9 εκδικάζεται η 3η κατά σειρά δικαστική προσφυγή κατά της Ε΄ΕΛΜΕ από τον Χ. Βαϊτσίδη και μέλη της παράταξής του για να ακυρωθεί η απόφαση της ΓΣ της ΕΛΜΕ στις 4/5 η οποία με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ της ΕΛΜΕ, αποφάσισε τη διαγραφή του από την ΕΛΜΕ για ένα χρόνο για την αντικαταστατική συμπεριφορά του απέναντι στο σωματείο, αλλά και για την απαράδεκτη, αυταρχική, προσβλητική, απρεπή και αντισυναδελφική συμπεριφορά του απέναντι στις εργαζόμενες του Κέντρου Πρόληψης Δίκτυο Άλφα στο ΔΣ του οποίου συμμετείχε  αυθαίρετα ως “εκπρόσωπος” της Ε ΕΛΜΕ, χωρίς να υπάρχει καμία σχετική απόφαση της ΕΛΜΕ.

Οι δύο προηγούμενες προσφυγές τους απορρίφθηκαν, ενώ μετά την 3η προσφυγή τους, ακολουθούν άλλες δύο. Στρέφονται επανειλημμένα κατά του σωματείου επιβαρύνοντας την ΕΛΜΕ με χιλιάδες ευρώ.

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική κυλιόμενη στάση εργασίας την Παρασκευή 23/9, προκειμένου οι συνάδελφοι με την παρουσία τους στη δικαστήρια να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο σωματείο μας, την Ε΄ ΕΛΜΕ και στα μέλη του ΔΣ που το εκπροσωπούν. 

Υπερασπιζόμαστε τη δράση και τη λειτουργία του σωματείου μας, το δικαίωμά  μας να αποφασίζουμε συλλογικά μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις μας.

Η απόφαση της ΓΣ της 4/5 με τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, προωθεί αρχές και αξίες που πρέπει να καθορίζουν τη δράση των σωματείων και των εκπροσώπων τους οι οποίοι με τη στάση τους οφείλουν να επιδεικνύουν το απαραίτητο συνδικαλιστικό ήθος που αρμόζει στις ισχυρές δημοκρατικές παραδόσεις του κλάδου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

διαγωνισμός ΑΣΕΠ δημόσιοι υπάλληλοι
Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Πόσους και ποιους αφορά
12 σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά χιλιάδες μόνιμους διορισμούς στο δημόσιο και θα γίνεται...
Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Πόσους και ποιους αφορά
paideias
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Δεν θα «νερωθεί» αλλά θα είναι «επιεικής» την πρώτη φορά
Καθημερινή: Η υπουργική απόφαση για την αξιολόγηση των περίπου 150.000 εκπαιδευτικών βρίσκεται στο τελικό στάδιο νομικής επεξεργασίας, ενώ θα εκδοθεί...
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Δεν θα «νερωθεί» αλλά θα είναι «επιεικής» την πρώτη φορά