Αύριο εκδικάζεται η προσφυγή Βαϊτσίδη κατά της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης - Συγκέντρωση στα δικαστήρια
Αύριο, Παρασκευή, εκδικάζεται η τρίτη προσφυγή Βαϊτσίδη κατά της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης - Συγκέντρωση στα δικαστήρια και τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας

Αύριο, Παρασκευή, εκδικάζεται η τρίτη προσφυγή του Χ. Βαϊτσίδη σε βάρος της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, με την οποία ζητά να ακυρωθεί η διαγραφή του για ένα χρόνο από το σωματείο των εκπαιδευτικών.

Η ΕΛΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης και προκήρυξε τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας.

Όπως σημειώνεται, οι δύο προηγούμενες προσφυγές απορρίφθηκαν, ενώ μετά την τρίτη προσφυγή, ακολουθούν άλλες δύο. «Στρέφονται επανειλημμένα κατά του σωματείου επιβαρύνοντας την ΕΛΜΕ με χιλιάδες ευρώ», τονίζεται.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/9 ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η 3η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Χ. ΒΑΪΤΣΙΔΗ (ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 9.30 π.μ.)

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ - ΤΡΙΩΡΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (8.00 π.μ. έως 11.00 π.μ. ή  9.00 π.μ. έως  12.00 μ. ή 10.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.) 
 
Στις 23/9 εκδικάζεται η 3η κατά σειρά δικαστική προσφυγή κατά της Ε΄ΕΛΜΕ από τον Χ. Βαϊτσίδη και μέλη της παράταξής του για να ακυρωθεί η απόφαση της ΓΣ της ΕΛΜΕ στις 4/5 η οποία με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, μετά από ομόφωνη πρόταση του ΔΣ της ΕΛΜΕ, αποφάσισε τη διαγραφή του από την ΕΛΜΕ για ένα χρόνο για την αντικαταστατική συμπεριφορά του απέναντι στο σωματείο, αλλά και για την απαράδεκτη, αυταρχική, προσβλητική, απρεπή και αντισυναδελφική συμπεριφορά του απέναντι στις εργαζόμενες του Κέντρου Πρόληψης Δίκτυο Άλφα στο ΔΣ του οποίου συμμετείχε  αυθαίρετα ως “εκπρόσωπος” της Ε ΕΛΜΕ, χωρίς να υπάρχει καμία σχετική απόφαση της ΕΛΜΕ.

Οι δύο προηγούμενες προσφυγές τους απορρίφθηκαν, ενώ μετά την 3η προσφυγή τους, ακολουθούν άλλες δύο. Στρέφονται επανειλημμένα κατά του σωματείου επιβαρύνοντας την ΕΛΜΕ με χιλιάδες ευρώ.

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ κηρύσσει τρίωρη διευκολυντική κυλιόμενη στάση εργασίας την Παρασκευή 23/9, προκειμένου οι συνάδελφοι με την παρουσία τους στη δικαστήρια να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο σωματείο μας, την Ε΄ ΕΛΜΕ και στα μέλη του ΔΣ που το εκπροσωπούν. 

Υπερασπιζόμαστε τη δράση και τη λειτουργία του σωματείου μας, το δικαίωμά  μας να αποφασίζουμε συλλογικά μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις μας.

Η απόφαση της ΓΣ της 4/5 με τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων, προωθεί αρχές και αξίες που πρέπει να καθορίζουν τη δράση των σωματείων και των εκπροσώπων τους οι οποίοι με τη στάση τους οφείλουν να επιδεικνύουν το απαραίτητο συνδικαλιστικό ήθος που αρμόζει στις ισχυρές δημοκρατικές παραδόσεις του κλάδου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Γεμίζουν τα νοσοκομεία με μαθητές με διαταραχές συμπεριφοράς και επιθετικότητας

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα