Κινητοποίηση έξω από τη Βουλή
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME NEWS
Ο Α' Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, συμπαραστέκεται στη χαμηλοσυνταξιούχο, που βρίσκεται υπό έξωση

Την υποστήριξή τους στην συνταξιούχο δημοσιογράφο και κάτοικο Ζωγράφου, που κινδυνεύει με έξωση, εκφράζει ο Α' Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, «ο Α' Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε, στηρίζει και συμμετέχει στον αγώνα που δίνει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων πρώτης κατοικίας από τα funds και τις τράπεζες. Θα είμαστε και εμείς έξω από το σπίτι της Ιωάννας, για να ακυρωθεί η έξωση».

Αναλυτικά

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Την Παρασκευή 1/7 επίκειται η πρώτη έξωση από την κύρια κατοικία στην περιοχή του Δήμου Ζωγράφου. Η Ιωάννα Κ., συνταξιούχος δημοσιογράφος, και ο γιος της που τώρα υπηρετεί τη θητεία του στον στρατό, κινδυνεύουν να μείνουν στον δρόμο. Τα funds που πλειστηρίασαν πριν από λίγο καιρό την κατοικία της για ένα αρχικό δάνειο ύψους μόλις 15000 ευρώ( !!! ), απειλούν τώρα με έξωση.

Το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, η γειτονιά , και δημοτικές παρατάξεις και συλλογικότητες στου Ζωγράφου, καθώς και συνάδελφοι της Ιωάννας Κ., βρίσκονται σε κινητοποίηση εδώ και μέρες κόντρα στις αποφάσεις έξωσης, έτσι ώστε να γίνει ένας ικανοποιητικός συμβιβασμός και φυσικά καμία έξωση.

Ο Α Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε, στηρίζει και συμμετέχει στον αγώνα που δίνει το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και των εξώσεων πρώτης κατοικίας από τα funds και τις τράπεζες. Θα είμαστε και εμείς έξω από το σπίτι της Ιωάννας, για να ακυρωθεί η έξωση.

Κανένας και καμία δεν είναι μόνος και μόνη απέναντι στους τραπεζίτες και στα κερδοσκοπικά funds !!!

Τα σπίτια μας που με τόσο κόπο σε τέτοιους δύσκολους καιρούς συνεχίζουμε και τα κρατάμε, θα μείνουν στα δικά μας χέρια.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Γραπτός ΑΣΕΠ: Σε ποια ειδικότητα κάνουν αίτηση φιλόλογοι και μαθηματικοί

ΒΓΗΚΕ Η  προκήρυξη για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Πώς κάνετε αίτηση και πότε

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ