Νέες ταυτότητες: Δόθηκε παράταση - Τι ισχύει για τους παλιούς κατόχους

Ανακοινώσεις 0

Διαμαρτυρία για την ανάγκη κάλυψης λειτουργικών κενών Οικονομικών Μαθημάτων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
 
Η συντονιστική ομάδα αδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών οικονομολόγων εκφράζει την διαμαρτυρία της για την άδικη στάση του Υπουργείου Παιδείας το οποίο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών οικονομικών μαθημάτων για το σχολικό έτος 2012-2013.
 
Παρά την πληθώρα κενών, πολλοί μαθητές, ιδιαίτερα σε απομακρυσμένες περιοχές στερούνται την διδασκαλία των πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας», και «Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων». Σε πολλά Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας επίσης, δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η διδασκαλία των μαθημάτων οικονομικής κατεύθυνσης.
 
Επιπρόσθετα πολλοί εκπαιδευτικοί που εδώ και χρόνια εργάζονται με ελαστικό ωράριο ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι σε όλη τη χώρα, καταδικάζονται στην ανεργία.
 
Η συντονιστική ομάδα αδιόριστων αναπληρωτών εκπαιδευτικών οικονομολόγων, έχει έρθει σε επαφή με το υπουργείο αλλά δεν έλαβε μέχρι στιγμής διαβεβαίωση για την κάλυψη των κενών.
 
Εκφράζουμε λοιπόν την έντονη δυσαρέσκειά μας για την στάση αυτή και απαιτούμε μαζικούς διορισμούς αναπληρωτών ΑΜΕΣΑ για την κάλυψη όλων των κενών των οικονομικών μαθημάτων.
 
Καλούμε σε συστράτευση ΟΛΟΥΣ τους οικονομολόγους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές για την διάσωση του κλάδου μας.
 
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Πανελλαδικών 2026: Μάχη με τον χρόνο για ανακοίνωση την Τετάρτη 22 Ιουλίου

Προσλήψεις σε σχολεία: Αιτήσεις τώρα για 3.373 θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο

Η ελληνική παραλία που κατέκτησε τη δεύτερη θέση παγκοσμίως

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις