ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Αξιολόγηση: Εκπαιδευτικοί ζητούν επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής
Επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής ενάντια στην αξιολόγηση ζητά ο ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος - Η απόφαση του Εφετείου δεν απαγορεύει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς

Επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση ζητά ο ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», λίγο μετά την απόφαση του Εφετείου να κηρύξει παράνομη τη συγκεκριμένη ενέργεια των Ομοσπονδιών.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το σωματείο των εκπαιδευτικών, η απόφαση του Εφετείου δεν απαγορεύει την επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής.

Ήδη ο Σύλλογος έχει εκδώσει σχετική απόφαση τις προηγούμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Κερατσινίου-Περάματος:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Το Εφετείο Αθηνών έβγαλε την απεργία - αποχή  ΔΟΕ - ΟΛΜΕ παράνομη, αποδεχόμενο το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (μη λήψη απόφασης από γενική συνέλευση, μη προσφυγή στον ΟΜΕΔ, έλλειψη προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας!!!). Η απεργία δεν κρίθηκε καταχρηστική όπως της ΑΔΕΔΥ. Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ επιχειρούν με συνεχόμενες αγωγές και δικαστικές προσφυγές να χτυπήσουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ -ΑΠΟΧΗΣ.

Το ΔΣ του Συλλόγου έχει ήδη ομόφωνα αποφασίσει ότι πρέπει:

Εδώ και τώρα ΔΟΕ - ΟΛΜΕ πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κήρυξη απεργίας - αποχής λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την επιτυχία της.

Οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή θα είναι αναντίστοιχη με την απαίτηση των 100.000 απεργών που στις 11/10 έστειλαν υπερήφανο μήνυμα  κλιμάκωση του αγώνα.

Ο αγώνας πρέπει να κρατηθεί ζωντανός με όλα τα μέσα!! Συνεχίζουμε το μακρύ αλλά δίκαιο αγώνα μας ενάντια στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης! Ούτε βήμα πίσω.

Η Απεργία αποχή πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας πρέπει να κλιμακωθεί!!

Εδώ και τώρα κοινή συνεδρίαση των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ για το συντονισμό του αγώνα! Όπλο μας η ενότητα του κλάδου!!

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/10 ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ 3ο ΔΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Σχολεία - Κορονοϊός: Το 30% των κρουσμάτων είναι μαθητές έως 17 ετών

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ