Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
«Έξω από τα σχολεία οι φασίστες»: Αντιφασιστική ημέρα δράσης και στα σχολεία - Συλλαλητήριο και στην Πάτρα την Πέμπτη

Κάλεσμα σε συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Γεωργίου, την Πέμπτη στις 19:00, απευθύνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, στο πλαίσιο της αντιφασιστικής ημέρας δράσης στα σχολεία.

Αντίστοιχες αποφάσεις έχουν λάβει και άλλοι ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ πανελλαδικά, ενώ σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΟΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

ΠΕΜΠΤΗ 7/10 ΤΙΣ 19.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Συνάδελφοι/σες , το Δ.Σ. του συλλόγου μας με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χ.Α. σας καλεί να συμμετέχετε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο μαζί με την Α ΕΛΜΕ φοιτητικούς συλλόγους, σωματεία κτλ.

Τώρα που ο φασισμός – ναζισμός  μέσα από τις πρόσφατες  επιθέσεις σε μαθητές , αντιφασίστες, πολιτικά κόμματα, προσπαθεί να σηκώσει πάλι κεφάλι πρέπει συλλογικά   να τους απομονώσουμε.Οι φασίστες δεν έχουν θέση στα σχολεία μας, στις γειτονιές μας. H θέση τους είναι εκεί μαζί με τους προγόνους τους μακελάρηδες των Καλαβρύτων στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας αυτού του τόπου και μόνο εκεί!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια