Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Κινητοποίηση έξω από τη Βουλή
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - INTIME NEWS
«Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις των Εκπαιδευτικών», τονίζει η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής καλώντας σε στήριξη των κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών.

«Η υπουργός παιδείας δεν δίστασε να επιτεθεί στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εκπαιδευτικών που όπως είπε «παραδοσιακά αντιδρούν την αξιολόγηση και ασκούν πιέσεις σε εκπαιδευτικούς, για να μην συμφωνήσουν με αυτή», αναφέρει.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

ΚΑΤΩ  ΤΑ  ΧΕΡΙΑ  ΣΑΣ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ !!!!

Η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων  Περιφέρειας Αττικής καταδικάζει το κρεσέντο αυταρχισμού της κυβέρνησης απέναντι στους εκπαιδευτικούς.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ, που ως χτες «έκλειναν το μάτι» στα φασιστοειδή στη Θεσσαλονίκη, διευκολύνοντας επί της ουσίας τη δράση τους, απέδειξαν ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός. Απαγόρευσαν στη χτεσινή συγκέντρωση των εκπαιδευτικών να προσεγγίσει τη Βουλή και στη συνέχεια επιτέθηκαν κατά των εκπαιδευτικών με χημικά και αύρες.

Η υπουργός παιδείας δεν δίστασε να επιτεθεί στις συνδικαλιστικές ηγεσίες των εκπαιδευτικών που όπως είπε «παραδοσιακά αντιδρούν την αξιολόγηση και ασκούν πιέσεις σε εκπαιδευτικούς, για να μην συμφωνήσουν με αυτή».

Παραδοσιακά και εμείς της απαντάμε:

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα σταθούμε απέναντι σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής του νέου σχολείου της αμάθειας, της κατηγοριοποίησης, των επιπλέον ταξικών φραγμών.

Δωρεάν παιδεία, σύγχρονα σχολεία, όχι στους χορηγούς και στην αυτονομία!

Καλούμε όλους τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Γονέων να στηρίξουν τις κινητοποιήσεις  των Εκπαιδευτικών, να αντιπαλέψουν τον νέο αντιδραστικό νόμο και να διεκδικήσουν Παιδεία στο ύψος των σύγχρονων αναγκών των παιδιών μας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Εμβόλιο κορονοϊού: Τρίτη δόση τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού

Τσανακλίδου: Ένα τηλεσκουπίδι μπήκε λέει με μπράβους σε παράσταση και τη διέκοψε

ΑΣΕΠ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Οι Προκηρύξεις για 4.416 νέες προσλήψεις - Που κάνετε αίτηση