ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Εκπαιδευτικοί για αξιολόγηση: Με ενότητα συνεχίζουμε τον αγώνα
«Υπερασπίζουμε το δημόσιο σχολείο και την εργασία μας. Η αξιολόγηση - κατεδάφιση του δημόσιου σχολείου δεν θα περάσει», τονίζει η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

«Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τα σχολεία που τάσσονται με την απεργία. Να νικήσει η απεργία - αποχή σε όλους τους συλλόγους διδασκόντων», τονίζει η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση, και υπογραμμίζει πως σε όλη τη χώρα τόσο σε πρωτοβάθμια όσο και σε δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολεία και εκπαιδευτικοί συμμετέχουν μαζικά.

«Ενδεικτικά, όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους, αναφέρουμε πως από τα 13  σχολεία της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ  που κλήθηκαν μέχρι σήμερα (28/9) στην ειδική συνεδρίαση, τα 12 τάχθηκαν μαζικά  με την απεργία αποχή της ΟΛΜΕ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και δεν έγιναν συνεδριάσεις», αναφέρει.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!

 ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ – ΑΠΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ! 

ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!

Σε όλη τη χώρα, σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σχολεία και εκπαιδευτικοί συμμετέχουν μαζικά  στην απεργία αποχή! 

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τα σχολεία που ανταποκρίνονται μαζικά στο συλλογικό κάλεσμα της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ και συμμετέχουν συντριπτικά στη μεγάλη μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, υπερασπίζοντας το δημόσιο σχολείο, τα εργασιακά δικαιώματα και την αξιοπρέπειά μας.

Η ανταπόκριση των συναδέλφων στην υλοποίηση των αποφάσεων του κλάδου είναι μεγάλη.

Ενδεικτικά, όπως ενημερωθήκαμε από τους συναδέλφους, αναφέρουμε πως από τα 13  σχολεία της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ  που κλήθηκαν μέχρι σήμερα (28/9) στην ειδική συνεδρίαση, τα 12 τάχθηκαν μαζικά  με την απεργία αποχή της ΟΛΜΕ από την αξιολόγηση της σχολικής μονάδας και δεν έγιναν συνεδριάσεις. 

 ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ. 

1)    1ο   ΓΥΜΝ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ 
2)    1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 
3)    1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΥΚΕΩΝ 
4)    1ο   ΓΕΛ ΣΥΚΕΩΝ
5)    1ο   ΕΠΑΛ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
6)    2ο  ΓΥΜΝ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 
7)    2ο  ΓΕΛ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 
8)    3ο  ΓΥΜΝ. ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ
9)    3ο ΓΕΛ ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ
10)    3ο ΓΥΜΝ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ 
11)    4ο  ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΛΙΧΝΗΣ 
12)     26ο  ΓΥΜΝ. ΘΕΣ\ΝΙΚΗΣ

   Σε πολλά επίσης σχολεία  οι συνάδελφοι  μαζικά υπέγραψαν τη συλλογική δήλωση της ΟΛΜΕ για την απεργία αποχή και αποτελούν την πλειοψηφία στους συλλόγους τους και άρα καμία συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.  

Καλούμε και τους συναδέλφους των υπόλοιπων σχολείων να  υπογράψουν άμεσα  και συλλογικά τη  δήλωση  της  ΟΛΜΕ  για συμμετοχή στην απεργία – αποχή.  Όταν  υπογράψει η  πλειοψηφία των συναδέλφων, ούτε ο Σύλλογος για τον απολογισμό πραγματοποιείται, ούτε ο σύλλογος για προγραμματισμό, γιατί δεν υπάρχει απαρτία. 

Ζητούμε ταυτόχρονα κάθε σχολείο στο οποίο ολοκληρώνεται η υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής στην απεργία-αποχή, να στέλνει σχετικό μήνυμα στο e-mail της Γ΄ΕΛΜΕ-Θ , ώστε να ενημερώνονται όλα τα μέλη του σωματείου για την πρόοδο και ενδυνάμωση του αγώνα μας!

Καλούμε τους Δ/ντές να συνταχθούν με τις αποφάσεις του κλάδου. Να υπογράψουν τη δήλωση της ΟΛΜΕ, όπως και η Ομοσπονδία τους καλεί και όλοι μαζί να στείλουμε ένα καθολικό μήνυμα  του κλάδου κατά της αξιολόγησης. Να αρνηθούν το ρόλο της χρησιμοποίησής τους από το Υπουργείο στη μετατροπή  του δημόσιου σχολείου σε επιχείρηση και την ριζική ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων μας.

 Η κ. Κεραμέως να έχει το πρόβλημα μπροστά στην μεγάλη συμπαράταξη του κλάδου, αν θα συνεχίσει να προωθεί τα αντιεκπαιδευτικά της σχέδια και την αυταρχική αντιμετώπισή του.

Η Γ΄ ΕΛΜΕ-Θ  θα πάρει όσες επιπλέον αγωνιστικές και ενημερωτικές πρωτοβουλίες χρειαστούν, για να θωρακίσουμε τις αποφάσεις των συλλόγων διδασκόντων και να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τη νίκη.
ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ- ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Γ΄ΕΛΜΕ-Θ
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε γρήγορη δοκιμή στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

mati
Πυρκαγιά στο Μάτι: Ποινική δίωξη στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής
Ποινική δίωξη πλημμεληματικού χαρακτήρα στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής, για τις πιέσεις του στον πραγματογνώμονα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Πυρκαγιά στο Μάτι: Ποινική δίωξη στον πρώην αρχηγό της Πυροσβεστικής
theodoridou
Θεοδωρίδου: Τα παιδιά αποτελούν «ρεζερβουάρ» νέων μεταλλάξεων
«Τα παιδιά μεταδίδουν και αποτελούν "ρεζερβουάρ" νέων μεταλλάξεων», είπε η Μ Θεοδωρίδου κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης...
Θεοδωρίδου: Τα παιδιά αποτελούν «ρεζερβουάρ» νέων μεταλλάξεων