Νέα Σμύρνη: Νέα καταγγελία για τη διευθύντρια του 6ου ΓΕΛ
Μία ακόμα καταγγελία δημοσιεύει η ΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου σε βάρος της διευθύντριας του 6ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης - «Συνεχείς διαμαρτυρίες συλλόγου διδασκόντων και γονέων για τη στάση και τη συμπεριφορά της»

Νέα καταγγελία για τη διευθύντρια του 6ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, σε βάρος της οποίας υπάρχουν «συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και συλλογικών φορέων γονέων για τη στάση και τη συμπεριφορά της», δημοσιεύει η ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το σωματείο των εκπαιδευτικών, «το σχολείο βρίσκεται σε κρίση με αποκλειστικό υπεύθυνο την Διευθύντρια», η οποία μάλιστα στο παρελθόν «κάλεσε την αστυνομία επειδή εκλεγμένοι συνδικαλιστές επισκέφτηκαν, όπως συνηθίζεται, το σχολείο για να μιλήσουν με τους συναδέλφους, ενώ το ίδιο απείλησε να κάνει για εκπαιδευτικούς του συλλόγου διδασκόντων».

Αναλυτικά η καταγγελία της ΕΛΜΕ Νέας Σμύρνης, Καλλιθέας, Μοσχάτου:

Για την κατάσταση στο 6ο Λύκειο Νέας Σμύρνης

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ μας έχει επισημάνει και με άλλη ευκαιρία ότι στα σχολεία της περιοχής μας καθηγητές και διευθυντές αγωνίζονται καθημερινά με ελλιπή μέσα, σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, να κρατήσουν όρθια τα σχολεία και την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Παράλληλα, η ΕΛΜΕ μας με την ανιδιοτελή και αγωνιστική στάση της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, εκπαιδευτικών και διευθυντών, με καλή επικοινωνία με όλους, σε όφελος της λειτουργίας των σχολείων μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και εξαιρέσεις, ευτυχώς ελάχιστες, που όμως θέλουμε να επισημάνουμε.

Δεν αναφερόμαστε στο διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Μοσχάτου για τον οποίο ήδη η ΕΛΜΕ μας, καθώς και δεκάδες άλλες ΕΛΜΕ και Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από όλη την Ελλάδα έχουν εκδώσει καταγγελία.

Αναφερόμαστε στα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο 6ο ΓΕΛ Ν. Σμύρνης, όπου έχουμε συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο του συλλόγου διδασκόντων, όσο και συλλογικών φορέων γονέων για τη στάση και τη συμπεριφορά της διευθύντριας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια του 6ου  ΓΕΛ Ν. Σμύρνης έχει προκαλέσει με τη στάση και τη συμπεριφορά της και υπάρχουν καταγγελίες εναντίον της και από την ΕΛΜΕ μας και από την ΟΛΜΕ.

Η συγκεκριμένη διευθύντρια συνηθίζει να καλεί την αστυνομία για εσωτερικά ζητήματα του σχολείου. Έτσι έκανε πριν από κάμποσο καιρό όπου κάλεσε την αστυνομία επειδή εκλεγμένοι συνδικαλιστές επισκέφτηκαν, όπως συνηθίζεται, το σχολείο για να μιλήσουν με τους συναδέλφους, ενώ το ίδιο απείλησε να κάνει για εκπαιδευτικούς του συλλόγου διδασκόντων.

Η ενημέρωσή μας, η οποία βασίζεται σε καταγγελίες καθηγητών και γονέων και όχι μόνο, είναι ότι το σχολείο βρίσκεται σε κρίση με αποκλειστικό υπεύθυνο την Διευθύντρια. Και επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σε διαθεσιμότητα ο Τάσος Ποτσέπης - Το βίντεο του «Αγάπη μόνο» που βρίζει Μητσοτάκη

Προσλήψεις και διορισμοί εκπαιδευτικών: Χρονοδιάγραμμα και αιτήσεις

Αλλάζει ο νόμος ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ Εκπαιδευτικών: 2 σεμινάρια αντί για ένα

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσλήψεις εκπαιδευτικών

Πιστοποίηση Αγγλικών  ΕΥΚΟΛΑ και Ευέλικτα με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listenin (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ) - ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α. - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

filis
Φίλης: Κοινωνικό και πολιτικό εργαστήριο ανατροπών οι αγώνες στην εκπαίδευση
«Έχουμε καθήκον, να αποκαταστήσουμε την αδικία σε βάρος πολλών χιλιάδων αποφοίτων λυκείου» επεσήμανε σε συνέντευξη του ο Ν. Φίλης 
Φίλης: Κοινωνικό και πολιτικό εργαστήριο ανατροπών οι αγώνες στην εκπαίδευση
kausonas
Kαιρός: Ακραίες και δυσμενείς συνθήκες καύσωνα 42-44 βαθμούς Κελσίου
Στους 44 βαθμούς θα "σκαρφαλώσει" και σήμερα 1η Αυγούστου ο υδράργυρος - Υψηλές θερμοκρασίες και κατά τη διάρκεια της νύχτας
Kαιρός: Ακραίες και δυσμενείς συνθήκες καύσωνα 42-44 βαθμούς Κελσίου
Καταγγελία:70 λεπτά αναμονή στον καύσωνα, ο ΟΣΕ δεν μας προσέφερε ούτε νερό
Μια ώρα και δέκα λεπτά καθυστέρηση υπό συνθήκες καύσωνα, καταγγέλλει επιβάτης του ΟΣΕ στο δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Καταγγελία:70 λεπτά καθυστέρηση, ο ΟΣΕ δεν μας προσέφερε ούτε νερό
Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος που κυνηγούσε με μαχαίρι την 36χρονη σύζυγό του
Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Ρόδο - Ο 47χρονος απειλούσε και κυνηγούσε με μαχαίρι την 36χρονη σύζυγο
Ρόδος: Συνελήφθη 47χρονος που κυνηγούσε με μαχαίρι την 36χρονη σύζυγό του