Thumbnail
Καταγγελία της ΕΛΜΕ Καλλιθέας - Ν. Σμύρνης - Μοσχάτου

   Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 6ου Λυκείου Νέας Σμύρνης για την πρωτοφανή συμπεριφορά της απέναντι σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και στον Αιρετό του κλάδου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης στο 6ο  Λύκειο.

  Συγκεκριμένα όταν τα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και ο Αιρετός της Δ΄ Αθήνας επισκέφτηκαν το 6ο Λύκειο για μια έκτακτη ενημέρωση των συναδέλφων που αφορούσε την επιχείρηση έξωσης των σχολείων της Εστίας από την έδρα τους, καθώς και ενημέρωση για τις εξελίξεις σε εκπαιδευτικά και συνδικαλιστικά θέματα, η Διευθύντρια του σχολείου επιτέθηκε στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και κάλεσε την αστυνομία να τους συλλάβει ως εξωσχολικούς.

   Στη διάρκεια της ενημέρωσης οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί του 6ου Λυκείου   Νέας Σμύρνης ενημέρωσαν τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ότι η κατάσταση στο σχολείο είναι έκρυθμη καθώς η διευθύντρια δημιουργεί με τη στάση και τη συμπεριφορά της προβλήματα και δυσχεραίνει το έργο τους.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ και οι εκλεγμένοι Αιρετοί του κλάδου έχουν υποχρέωση θεσμική να ενημερώνουν τους εκπαιδευτικούς και να ενημερώνονται από τους ίδιους για τα εκπαιδευτικά και εργασιακά τους προβλήματα. Και αυτό κάνουν και θα συνεχίσουν να το κάνουν και γι αυτό το λόγο απολαμβάνουν και την εμπιστοσύνη όλων των συναδέλφων και των διευθυντών και των καθηγητών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τραμπ και Βανς
Τραμπ σε Βανς: «Βρες τρόπο να βγούμε από τον πόλεμο με το Ιράν» – Στο Ισλαμαμπάντ η κρίσιμη αποστολή
Απόρρητη ατζέντα στο ξενοδοχείο Serena: 10.000 ένστολοι φρουρούν τη «διπλωματία των δωματίων» ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν
Τραμπ σε Βανς: «Βρες τρόπο να βγούμε από τον πόλεμο με το Ιράν» – Στο Ισλαμαμπάντ η κρίσιμη αποστολή
Η Υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Συστήνεται Εθνική Αρχή Εξετάσεων και Εθνικό Σώμα Αξιολογητών
Έρχεται το Εθνικό Απολυτήριο με «κόφτη» στις αποκλίσεις βαθμολογίας και Εθνικό Σώμα Βαθμολογητών
Σοφία Ζαχαράκη: Συστήνεται Εθνική Αρχή Εξετάσεων και Εθνικό Σώμα Αξιολογητών