Εργασιακά: Κάλεσμα εκπαιδευτικών σε κινητοποίηση την Τετάρτη
«Κάτω τα χέρια από το αιματοβαμμένο 8ωρο», σημειώνει ο ΣΕΠΕ «ο Σωκράτης», καλώντας σε κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας την Τετάρτη

Κάλεσμα στην κινητοποίηση εργαζόμενων, σωματείων και συνδικάτων την Τετάρτη, στις 13:00, έξω από το υπουργείο Εργασίας, απευθύνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «ο Σωκράτης», με αφορμή το νομοσχέδιο με τις ανατροπές στα εργασιακά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ

Κάλεσμα στη μαζική κινητοποίηση εργαζόμενων, σωματείων και συνδικάτων αύριο, 1 μ.μ. έξω από το Υπουργείο Εργασίας

Εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα δίνουμε μαζί τη μάχη ενάντια στο νομοσχέδιο για το 10ωρο και τις αλλαγές στο συνδικαλιστικό νόμο. Οι ανατροπές στα δικαιώματα των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, πάντα έφερναν ανατροπές και στο Δημόσιο. Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, με σταθερό εργάσιμο χρόνο, αφορά όλους τους εργαζόμενους και δε θα σταματήσουμε να το διεκδικούμε.

Συνεχίζουμε μαζί, σωματεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, ενάντια στην ιστορική πρόκληση για όλους τους εργαζόμενους. Βροντοφωνάζουμε ενωμένοι: «κάτω τα χέρια από το αιματοβαμμένο 8ωρο»!

Όσο και να προσπαθούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου, το νομοσχέδιο για τη 10ωρη εργασία, τις απλήρωτες υπερωρίες, το κτύπημα στα συνδικάτα και τις απεργίες, δεν πρόκειται να περάσει.

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο υπουργός εργασίας θα παρουσιάζουν αύριο το αντεργατικό νομοσχέδιο-έκτρωμα, καλούμε στη μαζική κινητοποίηση συνδικάτων και εργαζομένων στη 1μ.μ, έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά!

Κάτω τα χέρια από το 8ωρο!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2021: Νέες οδηγίες για τα self tests

ΑΣΕΠ: Ποιες είναι οι 5 προκηρύξεις που διορίζουν στο Δημόσιο