Εκπαιδευτικοί Λακωνίας: Απεργία στις 6 Μαΐου
Απεργιακή συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στις 10:30 π.μ., την Πέμπτη 6 Μαΐου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο Πλήθων» συμμετέχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 6 Μαΐου 2021 και καλεί τα μέλη του στην απεργιακή συγκέντρωση στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στις 10:30 π.μ. για την εργατική Πρωτομαγιά.

Ο Σύλλογος επιθυμεί να δηλώσουν από κοινού, την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή ελαστικής εργασίας και σε οποιαδήποτε καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών και συνδικαλιστικών τους δικαιωμάτων.

Η ανακοίνωση για την εργατική Πρωτομαγιά

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακεδαιμόνος «Ο Πλήθων»:

Η φετινή Πρωτομαγιά έχει ιδιαίτερη σημασία για τους εργαζόμενους όλου του κόσμου. Τόσο η πανδημία της νόσου Covid-19 όσο και η οικονομική κρίση που ακολουθεί διαμορφώνουν ένα εξαιρετικά δυσοίωνο τοπίο που θέτει σε πραγματικό κίνδυνο τη διασφάλιση των κεκτημένων 135 ετών στον χώρο της εργασίας και του εργατικού-συνδικαλιστικού κινήματος.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία, ετοιμάζεται να καταθέσει Εργασιακό Νομοσχέδιο ραμμένο στους νόμους της εργασιακής ζούγκλας με κατάργηση του 8ωρου και του πενθημέρου εργασίας, με κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, με αύξηση υπερωριών, με γενίκευση της τηλεργασίας, με έλεγχο της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος της απεργίας.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λακεδαίμονος «Ο ΠΛΗΘΩΝ» συμμετέχει στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 6 Μαΐου 2021, ημέρα Πέμπτη, και καλεί τα μέλη του στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνεται από τα σωματεία και τους συλλόγους στον προαύλιο χώρο του Εργατικού Κέντρου Λακωνίας στις 10:30 π.μ. -τηρουμένων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας- για να δηλώσουμε,  από κοινού, την αντίθεσή μας σε κάθε μορφή ελαστικής εργασίας και σε οποιαδήποτε καταστρατήγηση των κεκτημένων εργασιακών και συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων.

Η στάση που θα κρατήσει το εργατικό κίνημα στην Ελλάδα και διεθνώς, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, θα είναι ο καταλύτης για την ανατροπή των σχεδίων της κυβέρνησης και της αλλαγής του διεθνούς περιβάλλοντος στο οποίο κυριαρχεί η νεοφιλελεύθερη πρόταση οικονομικής πολιτικής.

ΠΑΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα