Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Πανσπουδαστική για ΑΠΘ: Είναι λογικό η ΔΑΠ να τα έχει χαμένα
Απάντηση των εκλεγμένων με την Πανσπουδαστική ΚΣ στην ανακοίνωση και τη στάση  της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η τελευταία ανακοίνωση της κυβερνητικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ΔΑΠ - ΝΔΦΚ δεν εκπλήσσει κανέναν, αναφέρουν μεταξύ άλλων οι φοιτητές της παράταξης Πανσπουδαστική ΚΣ.

Και συνεχίζουν λέγοντας: Είναι λογικό η ΔΑΠ να τα έχει χαμένα όταν οι εκπρόσωποι της έχουν να πατήσουν το πόδι τους στις σχολές για περισσότερο από ένα χρόνο, όταν συνεχίζουν με την απουσία τους από τα Διοικητικά Συμβούλια να εκφυλίζουν τις διαδικασίες των συλλόγων και να απομακρύνουν τους φοιτητές από την αγωνιστική δράση απέναντι στα προβλήματά τους.

Καλύτερα να τους προβληματίσει ότι ακόμη και οι ίδιοι εκπρόσωποι της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ στα ΔΣ ακόμη και συλλόγων που είναι πρώτη και αυτοδύναμη, έχουν αρχίσει να αποχωρούν από αυτήν εξαιτίας της διαφωνίας τους με την πολιτική που ακολουθείται.

Ενημερώνουμε τη ΔΑΠ ότι τα πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές, στους καθηγητές και στις ανάγκες τους. Τα πανεπιστήμια τα κρατά κλειστά για τους φοιτητές η κυβέρνηση της ΝΔ.

Δεν έχουν καμία θέση σε αυτά αστυνομικές δυνάμεις, νόμοι που εντείνουν την καταστολή και υποβαθμίζουν ακόμη παραπάνω τις σπουδές των φοιτητών.

Οι φοιτητές εδώ και καιρό έχουν γυρίσει την πλάτη στην παράταξη των "κλειστών σχολών".

Έχουν αποδείξει στον δρόμο με τον ανυποχώρητο αγώνα τους ποιος τελικά είναι μειοψηφία. Έχουν επιλέξει απέναντι στην συναίνεση και την υποταγή που καλλιεργεί η ΔΑΠ τον δρόμο του αγώνα και της συλλογικής διεκδίκησης γιατί ξέρουν ότι τα αιτήματα τους είναι δίκαια και έχουν αγκαλιάσει από το σύνολο του λαού μας.

Για αυτό και θα νικήσουν!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΕΦΚΑ: Έρχονται 700 νέες μόνιμες προσλήψεις με 7.000 ευρώ το μήνα

Νέο ΜΗΤΡΩΟ επιμελητών Βρεφών, Νηπίων, Παιδιών - Χιλιάδες οι προσλήψεις

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα