Αξιολόγηση: Μεγάλη συμμετοχή στην απεργία – αποχή στην Κέρκυρα
«Μεγάλη η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση», σημειώνει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Αξιολόγηση: Μεγάλη συμμετοχή στην ΑπεργίαΑποχή καταγράφει η ΕΛΜΕ Κέρκυρας στα σχολεία ευθύνης της της.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Μεγάλη η συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή από την αξιολόγηση

Με μεγάλη συμμετοχή στην Απεργία – Αποχή, που έχει προκηρύξει η ΟΛΜΕ, ξεκίνησαν τα σχολεία να πραγματοποιούν την Ειδική Συνεδρίαση για την αξιολόγηση. Σε όσους Συλλόγους έχουν συγκληθεί μέχρι τώρα, τόσο στην Κέρκυρα, όσο και πανελλαδικά, οι συνάδελφοι έχουν ταχθεί συντριπτικά υπέρ της Απεργίας – Αποχής (στην Κέρκυρα ενδεικτικά: 2ο Γυμνάσιο, 2ο ΓΕΛ, 1ο ΕΠΑΛ), ενώ σε μια σειρά άλλους Συλλόγους έχουν μαζευτεί ήδη οι υπογραφές, ώστε να μη γίνει η Ειδική Συνεδρίαση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα τα παραπάνω σχολεία, οι συνάδελφοι τάχθηκαν υπέρ της Απεργίας-Αποχής, πριν καν γίνει η σύγκληση της Ειδικής Συνεδρίασης του Συλλόγου Διδασκόντων.

Συνεχίζουμε καθημερινά τη μάχη, σχολείο το σχολείο, συνάδελφο τον συνάδελφο. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Καλούμε όλους τους συναδέλφους :

1. Να  υπογράψουν  τη  δήλωση της  ΟΛΜΕ για συμμετοχή στην απεργία – αποχή. Όταν υπογράψει η πλειοψηφία των συναδέλφων, ο Σύλλογος Διδασκόντων δε  συγκαλείται, γιατί δεν υπάρχει απαρτία. Όπως η κυβέρνηση φέρνει, μέσα  σε συνθήκες καραντίνας, το ένα αντιλαϊκό νομοσχέδιο μετά το άλλο, έτσι κι εμείς, απαντάμε επιθετικά. Δε χάνουμε χρόνο.
  2. Σε  περίπτωση που κληθούν να  συμμετάσχουν  σε ειδική συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων με θέμα την αξιολόγηση μέσω τηλεδιάσκεψης, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην απεργία - αποχή και να αποχωρήσουν.
  3. Να καταγγείλουν στο  Δ.Σ. την παραμικρή προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης από την πλευρά της Διοίκησης, η οποία βάζει εμπόδια στην εφαρμογή  της  ομόφωνης απόφασης των συνδικαλιστικών μας οργάνων.  Επιχειρήματα του τύπου: «δεν είμαστε κατοχυρωμένοι…», «είναι νόμος και οφείλουμε  ως δημόσιοι υπάλληλοι να υπακούμε»  κι άλλα παρόμοια, είναι εκ του πονηρού και θα καταγγελθούν. Εξάλλου δεν ξεχνάμε ότι πρόσφατα ψηφισμένους νόμους δεν τους εφαρμόσαμε (κάμερες, Υ.Α. για ωράριο Νηπιαγωγών, τηλεαπουσίες…)

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΑ,

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Ενημερώνουμε για την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων την ΕΛΜΕ!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Παρκαρισμένα αμάξια επιτέθηκαν στην ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ στη Πανόρμου

Ανοίγουν τα σχολεία πριν το τέλος Μαρτίου - Νέες ανακοινώσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ