Πάτρα: Κινητοποίηση φοιτητών για την αστυνομική βία στο ΑΠΘ
Φωτογραφίες από τη σημερινή κινητοποίηση φοιτητών στη Πάτρα με αφορμή την απαράδεκτη καταστολή σε βάρος Φοιτητικών Συλλόγων στο ΑΠΘ - Νέο φοιτητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη

Σήμερα, Τρίτη 23/2/21, το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση φοιτητών στο κέντρο της Πάτρας με αφορμή την απαράδεκτη καταστολή σε βάρος Φοιτητικών Συλλόγων στο ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα στην κινητοποίηση καλούσαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών Η/Υ, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ΣΤΕΦ, Φαρμακευτικής, ΣΕΥΠ, Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΣΔΟ και ο Σύλλογος Οικότροφων Φοιτητών Εστίας Πανεπιστημίου Πατρών.

img_5361.jpg

Οι φοιτητές διαδήλωσαν και φώναξαν δυνατά συνθήματα όπως «με ΜΑΤ και βία δεν γίνεται παιδεία», «Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, δίδακτρα μας έφεραν και καταστολή» και «πήρανε το άσυλο χτυπούν τους φοιτητές, για να μπαινοβγαίνουν οι πολυεθνικές».

Με αυτόν τον τρόπο, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι έστειλαν το μήνυμα ότι η ένταση της καταστολής δεν θα περάσει και ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους απέναντι στην πολιτική που στερεί τα δικαιώματα των φοιτητών ενώ παράλληλα εντείνει την καταστολή γιατί τους θέλει με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι οργανώνουν τη συζήτηση για την επιτυχία του Φοιτητικού Συλλαλητηρίου που έχει οριστεί για την Πέμπτη 1 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου, ώστε να ακουστούν δυνατά τα δίκαια αιτήματα των φοιτητών και να διεκδικήσουν να ανοίξουν οι σχολές τους με όλα τα μετά προστασίας της υγείας.

img_5363.jpg
img_5364.jpg
img_5365.jpg
img_5359.jpg

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Παρκαρισμένα αμάξια επιτέθηκαν στην ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ στη Πανόρμου

Ανοίγουν τα σχολεία πριν το τέλος Μαρτίου - Νέες ανακοινώσεις

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές 2021: Τι ισχύει για όσους χτυπήσουν το χέρι τους και ΑμΕΑ
Πανελλαδικές 2021: Τι ισχύει για όσους χτυπήσουν το χέρι τους και ΑμΕΑ
Πανελλήνιες-Πανελλαδικές 2021: Ποιοι εξετάζονται προφορικά - Πότε προβλέπεται συμμετοχή στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις για υποψήφιους που...
Πανελλαδικές 2021: Τι ισχύει για όσους χτυπήσουν το χέρι τους και ΑμΕΑ