Εκπαιδευτικοί: Να παραιτηθεί ο «αιρετός» πρόεδρος της ΣΤ΄ΕΛΜΕ
Να παραιτηθεί τώρα ο πρόεδρος της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ Αθηνών από τη θέση του αιρετού ή από πρόεδρος του Σωματείου ζητάει με ανακοίνωση της η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ)

Αίτημα της  Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών ΑΣΕ για άμεση συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ Αθηνών με θέμα την έκπτωση του προέδρου από τη θέση του τακτικού μέλους του ΔΣ – και τη στάση του αντιπροέδρου.

Σε συνέχεια  του αιτήματος της  ΑΣΕ για τη στάση που θα κρατήσει ο πρόεδρος της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ Μόνιος Αλέξανδρος στα υπηρεσιακά Συμβούλια ζητάμε νέα συνεδρίαση για την έκπτωσή του από τη θέση του τακτικού μέλους του ΔΣ καθώς και να καθορίσει ο αντιπρόεδρος τη στάση του.

Με την απόφαση αρ.πρωτ.18/25-1-21  συγκλήθηκε το ΔΣ της ΕΛΜΕ 29-1-21 και ώρα 6:30μμ σε ειδική συνεδρίαση και με μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης τη μη τήρηση της καταστατικής υποχρέωσης του προέδρου και την ενεργοποίηση του άρθρου 17 του καταστατικού της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ Α΄ Αθήνας.

Θυμίζουμε, πως την 7η Νοέμβρη 2020, το Υπουργείο Παιδείας αντίθετα στις αποφάσεις που έδειχναν την σαφή εναντίωση της ΟΛΜΕ και των ΕΛΜΕ, προχώρησε σε διενέργεια εκλογών-παρωδία με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για την εκλογή των αιρετών του κλάδου στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ως ΑΣΕ σε ανακοίνωσή μας, που στάλθηκε και στο ΔΣ της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ, ζητήσαμε την παραίτηση του προέδρου από τη θέση του «ψευτο-αιρετού». Η υλοποίηση των αποφάσεων του κλάδου και η κατάθεση της παραίτησής του στο ΠΥΣΔΕ Α΄ Αθήνας αποτελεί καταστατική του υποχρέωση.

Ο πρόεδρος της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ απάντησε δηλώνοντας πως δε θα παραιτηθεί από τη θέση του «ψευτο-αιρετού» και δικαιολόγησε τη στάση του αυτή με συναισθηματισμούς απουσία πολιτικών επιχειρημάτων, επικαλούμενος την πολυετή παρουσία του στο κίνημα. Αλήθεια ποιον εκπροσωπεί ο «ψευτοαιρετός» και σημερινός πρόεδρος της ΣΤ΄ ΕΛΜΕ τη στιγμή που πάνω από το 90% του κλάδου απείχε από τις ηλεκτρονικές ψευδοεκλογές στις 7/11/2020 και την ίδια στιγμή όλες οι παρατάξεις και η δική του δεν αναγνωρίζουν τους ψευτοαιρετούς, όπως είναι και ο ίδιος;

Κατόπιν τούτου, καταθέτουμε με το κείμενό μας την ενεργοποίηση της παρ. 2, άρθρου 17 του καταστατικού για εκ νέου σύγκληση ΔΣ με θέμα την έκπτωση του υπαιτίου, δηλαδή του προέδρου, από τη θέση του τακτικού μέλους του Δ.Σ.

Επίσης, σε συνέχεια της διαδικασίας ζητούμε, επικαλούμενοι το ίδιο άρθρο του καταστατικού να απαντήσει και ο Παντούλας Περικλής μέλος του ΔΣ της ΣΤ` ΕΛΜΕ για τη στάση που θα κρατήσει ως πρώτος τακτικός αναπληρωματικός στο σχηματισμό του υπηρεσιακού συμβουλίου.

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ