Σχολεία: Τέσσερις εκπαιδευτικοί διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό στο 19ο δημοτικό σχολείο Σερρών. Κατά συνέπεια, η σχολική μονάδα βάζει «λουκέτο» για 14 ημέρες, όπως πλήθος σχολείων και επιμέρους τμημάτων σε ολόκληρη τη χώρα.
Οι τρείς εκπαιδευτικοί εμφάνισαν συμπτώματα του ιού, ενώ ο τέταρτος μετέβη προληπτικά για εξετάσεις και ενημερώθηκε πως είναι θετικός.
Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Γιάννης Καραβασίλης, με δήλωσή του στο infonews24.gr, τονίζει ότι έχουν ενημερωθεί όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες μετά και την εξέλιξη αυτή.
«Μετά και τα αποτελέσματα κινητοποιηθήκαμε και ενημερώθηκαν οι γονείς πως θα πρέπει να έρθουν να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο. Όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου για καθαρά προληπτικούς λόγους θα κάνουν τεστ κορονοϊού έτσι ώστε να αποτυπωθεί επακριβώς η κατάσταση» τονίζει ο κύριος Καραβασίλης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ