Παράβολο ΑΣΕΠ: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στη Βουλή

«Όχι στην ανεργία για 3€ παράβολο» φώναξαν οι εκπαιδευτικοί του ΣΕΠΕ «Ρόζα Ιμβριώτη» σήμερα, κατά την κινητοποίησή τους έξω από τη Βουλή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Για την Κινητοποίηση έξω από τη Βουλή για να δοθεί λύση στο πρόβλημα των απορριφθέντων εκπαιδευτικών λόγω παράβολου

Ο Σύλλογός μας εξέφρασε για άλλη μια φορά τη στήριξή του στην κινητοποίηση των απορριφθέντων συναδέλφων λόγω παράβολου.

Συγκεκριμένα, να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εκπαιδευτικοί που απορρίφθηκαν από τους πίνακες κατάταξης του ΑΣΕΠ λόγω του παραβόλου των 3 ευρώ, διεκδίκησε σήμερα 13/1 με παράσταση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έξω από τη Βουλή, η Επιτροπή Αγώνα των απορριφθέντων.

Οι συνάδελφοι διεκδίκησαν την άμεση ένταξη όλων των απορριφθέντων λόγω παραβόλου στους πίνακες αναπληρωτών, ώστε να έχουν τη δυνατότητα πρόσληψης ως αναπληρωτές τη φετινή χρονιά, καθώς ήδη έχουν χαθεί τρεις μήνες. Να μην αποκλειστούν από ενδεχόμενους μόνιμους διορισμούς του ΑΣΕΠ. Μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών εδώ και τώρα.

Στο πλευρό τους βρέθηκαν εκπρόσωποι Συλλόγων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ανάμεσά τους και η πρόεδρος του Συλλόγου μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» καθώς και η Πρωτοβουλία Αναπληρωτών.

Υπενθυμίζεται ότι τροπολογία για την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των απορριφθέντων εκπαιδευτικών κατέθεσε το ΚΚΕ σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών.

kinitopoiisi paravolo 2

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Προβληματισμός για το άνοιγμα των σχολείων

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening