Κορονοϊός: Εκπαιδευτικοί συμμετέχουν στην διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ αύριο
Οι εκπαιδευτικοί του Α' Συλλόγου Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα συμμετάσχουν στην αυριανή διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ στην πύλη του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας»

Στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕΔΗΝ για τον κορονοϊό συμμετέχει ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Σύλλογος καλεί στην κινητοποίηση αύριο, Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πύλη του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΒΒΑ

ΣΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΕΔΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΑΝ ΑΠΟ SARS-COV-2

Το θράσος της διοίκησης ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ ξεπέρασε κάθε όριο. Προσπαθώντας να διαχειριστεί την πανωλεθρία που έχει υποστεί από την πανδημία καθώς αρκετά τμήματα του νοσοκομείου έχουν διακόψει τη λειτουργία τους διαδοχικά το ένα μετά άλλο εξαιτίας συρροής κρουσμάτων το τελευταίο δίμηνο, για πολλοστή φορά στοχοποιεί τους εργαζομένους. Αντί λοιπόν να απολογηθεί

• για το πρόσφατο κλείσιμο της Α Ογκολογικής Κλινικής και τις συνέπειές του στους καρκινοπαθείς
  • για την ενδονοσοκομειακή μεταφορά νοσηλευτικού προσωπικού σε κλινικές με κρούσματα ως μια απέλπιδα προσπάθεια να τις κρατήσει ανοιχτές ρίχνοντας έτσι λάδι στη φωτιά της διασποράς
  • για το ότι στο νοσοκομείο η υποχρέωση για τεστ έχει γίνει διεκδικούμενο δικαίωμα
  • για την τραγική υποστελέχωση που μαζί με τους νοσούντες συναδέλφους και αυτούς που βρίσκονται σε καραντίνα έχει μετατρέψει την εργασιακή καθημερινότητα σε κόλαση
  • για την παντελή έλλειψη προσλήψεων

ΣΤΗΝΕΙ ΕΔΕ express και με παροιμιώδη ετοιμότητα στέλνει ραβασάκια σε όσους νόσησαν να παρουσιαστούν για κατάθεση εντός μιας μέρας!!!

Είναι φανερή η πρόθεσή τους. Ο κλοιός των ευθυνών για τις διοικήσεις στενεύει και οι «ήρωες» θα μετατραπούν σε εξιλαστήρια θύματα. Ούτως ή άλλως η διοίκηση του Αγίου Σάββα έχει δείξει τις προθέσεις της εξαπολύοντας προσωπικές επιθέσεις εναντίον όποιου εργαζόμενου διεκδικεί ή δεν υπακούει. Η απανθρωπιά όμως έχει όρια.

• Μεταφέρετε την ευθύνη σε όσους νόσησαν; Ρωτήσατε πως βίωσαν την αρρώστια αυτοί κι οι οικογένειές τους;
  • Τους καλείτε να απολογηθούν γιατί εσείς δίνετε τον εξοπλισμό με το σταγονόμετρο;
  • Τους καλείτε να απολογηθούν γιατί τρέχουν πανικόβλητοι να καλύψουν τα κενά σας;
  • Τους καλείτε να απολογηθούν γιατί χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς και δεν έχουν την προσωπική τους μηχανή moto cross ή τα ακριβά σας αμάξια να μη συνωστίζονται;

Οι εκπαιδευτικοί χαιρετίζουμε τον ηρωικό αγώνα που δίνουν οι υγειονομικοί εδώ και 9 μήνες μέσα και έξω από τα νοσοκομεία. Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσουν οι διώξεις των υγειονομικών και να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους που αφορούν στην υγεία και τη ζωή όλου του λαού. Οι ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση του συστήματος υγείας είναι βαρύτατες.

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης της ΠΟΕΔΗΝ, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση, την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στην πύλη του νοσοκομείου Αγ. Σάββας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Κεραμέως: Νέο κρεσέντο αυταρχισμού για την αποχή από την αξιολόγηση;

Lockdown: Πρόστιμο σε φροντιστήριο και σε μαθητές

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα