Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: 22η «Διαφορετική» εθελοντική αιμοδοσία του Τ.Ε.Φ.Α.Α
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μια εθελοντική αιμοδοσία διαφορετική από τις άλλες θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Η 22η Εθελοντική Αιμοδοσία του Τ.Ε.Φ.Α.Α, Δ.Π.Θ., θα είναι αρκετά διαφορετική από τις προηγούμενες. Δε θα γίνει στο χώρο μας. Δε θα γίνει με αυθόρμητη προσέλευση κόσμου. Δε θα έχει όλες τις δράσεις που λάμβαναν χώρα τα προηγούμενα χρόνια. Όμως.. θα γίνει.

Ειδικά τη χρονιά αυτή καθίσταται πιο σημαντική από ποτέ η διεξαγωγής της. Πιστοί στα πιστεύω μας και στις αρχές του εθελοντισμού, θα πραγματοποιήσουμε την ετήσια αιμοδοσία μας, φροντίζοντας για όλες τις συνθήκες της ασφαλούς διεξαγωγής της.

Την Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020, από τις 09:00-13:00, με καθορισμένο «ραντεβού», και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, η δράση θα διεξαχθεί στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως αιμοδότες, θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους και να ορίσουν, με τους διοργανωτές, την ώρα προσέλευσής τους Τμήμα Αιμοδοσίας (τηλέφωνο επικοινωνίας για καθορισμό της ώρας προσέλευσης: 6949 447740).

Τη διοργάνωση της Αιμοδοσίας έχουν αναλάβει και αυτήν τη χρονιά οι φοιτητές/τριες της Ειδικότητας Αθλητικού Τουρισμού και Αναψυχής σε συνεργασία με την καθηγήτριά τους, Ε. Τσίτσκαρη.

22i_aimodosia_tefaa_afisa.png

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αυτοκίνητο
Συναγερμός για νέα ασφαλιστική απάτη – Οι «ασφαλιστές φαντάσματα» αφήνουν οδηγούς χωρίς πραγματική κάλυψη
Προσοχή στους «ghost brokers» – Πώς εξαπατούν οδηγούς μέσω διαδικτύου
Συναγερμός για νέα ασφαλιστική απάτη – Οι «ασφαλιστές φαντάσματα» αφήνουν οδηγούς χωρίς πραγματική κάλυψη