Αναπληρωτές καταγγέλλουν παράνομες τοποθετήσεις στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Θεσσαλονίκης
Η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει παράνομες τοποθετήσεις αναπληρωτών από τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει παράνομες τοποθετήσεις αναπληρωτών από τη ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης και καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, στις 14:00

Η ανακοίνωση της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Καταγγέλλουμε την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης

κ. Ζωή Βαζούρα για τις παράνομες-αυθαίρετες οριστικές τοποθετήσεις συναδέλφων αναπληρωτών/τριών Γενικής Παιδείας.

Με παράνομη απόφαση της οι συνάδελφοι δεν τοποθετήθηκαν με βάσει τα μόρια τους στα κενά που δήλωσαν αλλά με κριτήριο το κούμπωμα των λειτουργικών κενών με το υποχρεωτικό ωράριο των συναδέλφων. Πχ. συναδέλφισσα με υποχρεωτικό ωράριο 21 ωρών δεν τοποθετήθηκε, με βάση τα μόρια και την δήλωση της, σε σχολείο που είχε κενό 23 ωρών, αλλά υποχρεωτικά σε σχολείο που είχε κενό 21 ωρών.

Μετά από καταγγελίες αρκετών συναδέλφων η ΕΛΜΕ σήμερα έκανε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Δ.Ε. Η Διευθύντρια χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την πανδημία δεν δέχτηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και αρνήθηκε να απαντήσει στα συνεχή ερωτήματα μας για την νομιμότητα των ενεργειών της.

Απαιτούμε την επανάληψη της διαδικασίας των τοποθετήσεων με κριτήρια τα μόρια και τις δηλώσεις των συναδέλφων.

Καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας

την Τετάρτη 11/11 στις 14:00

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Έτσι θα ανοίξουν τα σχολεία 1η Φεβρουαρίου - Τι πρέπει να προσέξουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί