ειδικη αγωγή
εξ αποστάσεως εκπαίδευση, τηλεκπαίδευση
Κάλεσμα των μελών Π.Ε. 21 λογοθεραπευτών σε διαδικτυακή συνάντηση από το ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής (ΣΕΕΠΕΑΑ) προσκαλεί τα μέλη του πε 21 λογοθεραπευτών σε διαδικτυακή συνάντηση

Ανακοίνωση αναλυτικά:

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Αττικής επί σειρά ετών έχει αναδείξει αιτήματα των κλάδων του ΕΕΠ-ΕΒΠ κι έχει αγωνιστεί γι’ αυτά. Στο πλαίσιο του γόνιμου διαλόγου με τα μέλη μας για τη συνέχιση των διεκδικήσεων, αποφασίστηκε από το Δ.Σ., εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης και συγκεντρώσεων λόγω Covid-19, να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά συνάντηση των μελών ΠΕ21 Λογοθεραπευτών.

Ο ΣΕΠΕΕΑ Αττικής καλεί τα μέλη του ΠΕ21 Λογοθεραπευτών, μόνιμους και αναπληρωτές, σε συνάντηση μέσω της πλατφόρμας ZOOM:

Την Παρασκευή 23/10/2019 και ώρα: 18.00.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής που πρέπει να συμπληρώσετε:

Αφού συμπληρώσετε και υποβάλλετε (submit) τη φόρμα θα σας σταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο σύνδεσμος από τον οποίο θα έχετε πρόσβαση στην διαδικτυακή συνάντηση.

Συντονίστριες:

Γεωργακάκου Σοφία, ΠΕ21, Αντιπρόεδρος ΠΟΣΕΕΠΕΑ, 1ο ΚΕΣΥ Δ' ΑΘΗΝΑΣ

Μήτσιου Βικτώρια, ΠΕ21, 1ο ΚΕΣΥ Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Μελέτη σοκ για την Όμικρον - Έως και 1.000 φορές αυξημένα τα σωματίδια του κορονοϊού που αποβάλλει ένας ασθενής

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo