ΟΛΜΕ: Στάση εργασίας και συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής
Συλλαλητήριο στο Εφετείο Αθηνών και 3ωρη διευκολυντική στάση από 11.00 έως 14.00

Στο συλλαλητήριο στο Εφετείο στις 7/10/20, ημερομηνία έκδοσης της απόφασης της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης, συμμετέχει η ΟΛΜΕ.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία εξήγγειλε διευκολυντική στάση εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η δίκη της Χρυσής Αυγής ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 4/9/2020 μετά από 5,5 χρόνια και 450 δικαστικές συνεδριάσεις. Η ημερομηνία έκδοσης της απόφασης της δίκης της ναζιστικής οργάνωσης ορίστηκε η 7η Οκτωβρίου 2020 στις 11.00 π.μ.

Η ιδεολογία της συγκεκριμένης οργάνωσης όπλισε το χέρι των φασιστών να επιτίθενται με μίσος και να δολοφονούν μετανάστες, αντιφασίστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων.  Γι’ αυτό ο λαός και η νεολαία απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία της από το δικαστήριο.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της 7ης/10/2020 στις 11.00 π.μ. έξω από το Εφετείο, καθώς και σε όλες τις αντιφασιστικές – αντιρατσιστικές δράσεις και κινητοποιήσεις που διοργανώνονται στη χώρα μέχρι εκείνη τη μέρα, ενώ παράλληλα κηρύσσουμε 3ωρη διευκολυντική στάση από 11.00 έως 14.00 για τους συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν.

Διαβάστε Επίσης:

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Σχολική Ψυχολογία: Το ανερχόμενο μοριοδοτούμενο σεμινάριο για χιλιάδες αναπληρωτές

Βρες μαθητές σε όλη την Ελλάδα και κλείσε ιδιαίτερα μαθήματα στο αντικείμενο που διδάσκεις