Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής: Συγκρότηση ΔΣ
Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής -ΠΕΣΕΑ

«Γνωστοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας και τους φορείς της Συγκρότησης και της Σύνθεσης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής -Π.Ε.Σ.Ε.Α., του οποίου η θητεία είναι τριετής (3 έτη) και ολοκληρώνεται στις 10 Ιουλίου 2023»

Αξιότιμη κυρία Υπουργέ Παιδείας,

Αξιότιμη κυρία Υφυπουργέ Παιδείας,

Αξιότιμοι κύριοι, Αξιότιμες κυρίες,

Σας γνωστοποιούμε ότι το Σάββατο στις 4 Ιουλίου 2020 και ώρα 9:00΄ π.μ. στα Γραφεία του Π.Ε.Σ.Ε.Α. στον Πειραιά παρουσιάστηκε και συνήλθε η Εφορευτική Επιτροπή του Σωματείου με την επωνυμία "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ" (Π.Ε.Σ.Ε.Α.) ο οποίος εδρεύει στον Πειραιά, αποτελούμενη από τους: α) Αλεξανδρή Παναγιώτα, Πρόεδρο της Ε.Ε., β) Φουφουδάκη Ματθαίο, Γραμματέα της Ε.Ε. και γ) Δημητροπούλου Μαρία, Μέλος της Ε.Ε. παρισταμένων καθώς και του εκτελούντος χρέη Δικαστικού Αντιπροσώπου (σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου) δικηγόρου Πειραιώς κ. Καραμιζάρη Γεωργίου του Παναγιώτη, που ορίστηκε με την Αριθμό 2/15-05-2020 Πράξη του Προέδρου του επιστημονικού σωματείου και με την Αριθμό Πρωτ.: 938/04-06-2020 Πράξη του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά για την ομαλή και νόμιμη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Η ψηφοφορία διεξήχθη κανονικά και τα Μέλη του Π.Ε.Σ.Ε.Α. ψήφισαν σύμφωνα με το Καταστατικό και τον νόμο. Μετά το πέρας της ψηφοφορίας ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος και η Εφορευτική Επιτροπή καταμέτρησαν τα ψηφοδέλτια και κατέγραψαν το συνολικό αριθμό ψήφων που έλαβε κάθε υποψήφιος και υποψήφια στο Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής στο οποίο αποτυπώθηκε το τελικό αποτέλεσμα των Αρχαιρεσιών.

Ο έχων την πλειοψηφία Σύμβουλος Μηνάς Ευσταθίου, σύμφωνα με το άρθρο 9 των παραγράφων 1 και 2 του Καταστατικού του Π.Ε.Σ.Ε.Α. και το Πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής προσκάλεσε την Τετάρτη στις 8 Ιουλίου 2020 τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής, που έχουν εκλεγεί στις 4 Ιουλίου 2020 (ημέρα διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών του επιστημονικού σωματείου) για να συγκροτηθούν σε σώμα. Τα εκλεγμένα μέλη συνήλθαν και συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 8 Ιουλίου 2020 στα Γραφεία του Π.Ε.Σ.Ε.Α. όπου, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας, ανέδειξαν ομόφωνα το Προεδρείο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής -Π.Ε.Σ.Ε.Α.- έχει ως εξής:

Α. Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ε.Σ.Ε.Α.

Πρόεδρος:

Αντιπρόεδρος:

Γεν. Γραμματέας:

Ταμίας:

Οργ. Γραμματέας:

Μέλη:

Μηνάς Ευσταθίου

Άννα Τηλιακού

Ελευθέριος Ρατσιάτος

Γεώργιος Γαλάνης

Κωνσταντίνα Φίλιππου

Αλεξανδράκη Βασιλική

Μπούκας Δημήτριος

Άννα Παναγιώτου

Ταμπάκη Θεοδώρα

Μπαξεβανίδης Θεόδωρος

Ζαχοπούλου Ειρήνη-Παρασκ.

6977244295

6932942156

6977743862

6944126716

6940099109

6932100149

6938412299

6932046005

6984402497

6972372428

6974703830

Επίσης, συγκροτήθηκε και η νέα Εξελεγκτική Επιτροπή του Π.Ε.Σ.Ε.Α. ως εξής:

Β. Εξελεγκτική Επιτροπή του Π.Ε.Σ.Ε.Α.

Πρόεδρος:

Γραμματέας:

Μέλος:

        Βασίλειος Καλαβρός

        Μαρίνα Πατσίδου

        Ελένη Χανιώτη

Η θητεία τόσο του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής -Π.Ε.Σ.Ε.Α.- όσο και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής του Π.Ε.Σ.Ε.Α. είναι τριετής (3 έτη) για τη χρονική περίοδο από την 10η Ιουλίου 2020 έως και την 10η Ιουλίου 2023.

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος Ειδικής Αγωγής -Π.Ε.Σ.Ε.Α.-, προσηλωμένος σταθερά στη θεμελιώδη καταστατική αρχή του επιστημονικού σωματείου που ορίζει ότι «η εκπαίδευση αποτελεί βασικό παράγοντα που συμβάλλει στην αυτονομία και στην ανεξαρτησία όλων των ανθρώπων», υπερασπίζεται -με τις συνεχείς  παρεμβάσεις  του- το δικαίωμα των παιδιών με αναπηρία και των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες να έχουν πραγματικά το δικαίωμα της δωρεάν δημόσιας παιδείας και της ειδικής φροντίδας όχι μόνο στους νόμους αλλά και στην πράξη: σε όλες τις Βαθμίδες του Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος. Για αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Ε.Σ.Ε.Α. καλεί το Υπουργείο Παιδείας, τα Πολιτικά Κόμματα και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σε ένα ευρύ δημοκρατικό διάλογο για την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση του δημόσιου εκπαιδευτικού συστήματος, χωρίς αποκλεισμούς.

Μετά τιμής, για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΣΕΑ

Ο Πρόεδρος

 

 

 

Μηνάς Ευσταθίου

 

Ο Γενικός Γραμματέας

Τ.Σφρ.

& Υπογ.

 

Λευτέρης Ρατσιάτος

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας
Η ιστορία του Ταλχά, που ξέφυγε από τις εχθροπραξίες στην πατρίδα του, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης και ξυλοδαρμού από διακινητές και έφτασε στη χώρα μας...
Έλληνες μαθητές συνομιλούν με έναν πρόσφυγα - Οι δυσκολίες και το μήνυμα ελπίδας