Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Γονέων: Συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς
Το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Γονέων  σε όλους αυτούς που πέτυχαν τους στόχους τους, εύχεται ολόψυχα συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και το σκληρό αγώνα που έδωσαν

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Τελείωσε και φέτος με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων άλλη μια χρονιά εισαγωγικών εξετάσεων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση για τους μαθητές της χώρας μας. Φέτος ήταν μια διαφορετική και πρωτόγνωρη χρονιά για όλους, μαθητές, καθηγητές, γονείς. Σ αυτήν λοιπόν την συγκυρία οι μαθητές μας έδωσαν ένα διαφορετικό αγώνα. Το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Γονέων  σε όλους αυτούς που πέτυχαν τους στόχους τους, εύχεται ολόψυχα συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και το σκληρό αγώνα που έδωσαν. Τώρα καλούνται με γνώμονα την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση να προχωρήσουν στις σπουδές τους που θα τους οδηγήσουν στην επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική προοπτική.

 Συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν τη μάχη της προετοιμασίας και στήριξης των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Όσο δε για τους γονείς, την ελληνική οικογένεια, ο αγώνας είναι διαρκής δίπλα στα παιδιά μας στους κόπους και στις αγωνίες τους.

 Τέλος στους νέους που θα επιλέξουν άλλο δρόμο από την τριτοβάθμια εκπαίδευση ή θα ξαναπροσπαθήσουν την επόμενη χρονιά, ευχόμαστε καλή αρχή με δύναμη και αισιοδοξία, τον μέλλον όλων είναι μπροστά τους.

Και πάλι συγχαρητήρια!!!

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

Μαζί με τους γονείς, με αυτά που μας ενώνουν , για μια καλύτερη παιδεία.

ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΟΝΕΩΝ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

Διαπολιτισμική Εκπαίδευση: Μοριοδότηση Προσλήψεων αναπληρωτών με ετήσιο εξ αποστάσεως σεμινάριο
 

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα