Η κυβέρνηση, εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, φέρνει για συζήτηση στη βουλή νομοσχέδιο που σηματοδοτεί σαρωτικές αλλαγές σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Η ΕΛΜΕ Ξάνθης επισημαίνει ότι δεν είναι αποδεκτό να έρχεται ένα νομοσχέδιο που αφορά την εκπαίδευση και μάλιστα σε τέτοια έκταση με τα σχολεία κλειστά και χωρίς τη δυνατότητα να συζητηθεί σε Γενικές Συνελεύσεις του κλάδου.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να σεβαστεί τις αγωνίες των πολιτών και τη δημοκρατική νομιμότητα και να αποσύρει άμεσα το νομοσχέδιο.
Επιφυλασσόμαστε να το συζητήσουμε μόνο αφού ανοίξουν τα σχολεία και γίνει δυνατό το κάλεσμα Γενικών Συνελεύσεων και συναθροίσεων χωρίς κινδύνους για τη δημόσια υγεία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ