Καταγγελία εκπαιδευτικών: Το συνέδριο παρωδία της ΓΣΕΕ που έγινε στο Καβούρι με ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ μέσα κι έξω από αυτό
Ανακοίνωση του Συλλόγου ΠΕ Κ. Σωτηρίου

Για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο. Πραγματοποίησε συνέδριο παρωδία που έστησε στο Καβούρι με την προστασία της αστυνομίας και των ΜΑΤ μέσα κι έξω από το συνέδριο οι οποίες από το βράδυ της προηγούμενης μέρα είχαν αποκλείσει την περιοχή για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές.

Η απαίτηση δεκάδων εργατικών κέντρων και πρωτοβάθμιων σωματείων, να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες, δεν έγινε.

Το συνέδριο της ΓΣΕΕ, πραγματοποιήθηκε με νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Το συνέδριο αυτό  είναι συνέδριο των εισαγγελέων και των αφεντικών και όχι των εργατών.

Σοβαρή ευθύνη έχουν όλες οι συνδικαλιστικές δυνάμεις που νομιμοποίησαν ένα τέτοιο συνέδριο και το αποτέλεσμα των εκλογικών του διαδικασιών. Με τον τρόπο αυτό συνέβαλαν στη νομιμοποίηση της εργοδοτικής ΓΣΕΕ και των μελλοντικών αντεργατικών αποφάσεών μιας Εκτελεστικής Επιτροπής βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας του εργατικού κινήματος.

Η μάχη της ταξικής ανασυγκρότησης του κινήματος συνεχίζεται στα πρωτοβάθμια σωματεία και στις Γενικές Συνελεύσεις, στις επιτροπές αγώνα και στη μάχη για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης, του κεφαλαίου και της ΕΕ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

καφές
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ
Ο αγαπημένος σου καφές μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων ή και να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ
Τεχνητή Νοημοσύνη
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς
Η κυβέρνηση της Αγγλίας ενθαρρύνει τη χρήση AI για βαθμολόγηση και επικοινωνία με γονείς – Με σαφείς οδηγίες για τα σχολεία
Η τεχνητή νοημοσύνη στα σχολεία: Εργαλείο εξοικονόμησης χρόνου για τους εκπαιδευτικούς