Το τελευταίο διάστημα, ο αριθμός των κρουσμάτων βίας κι άδικων διώξεων προς εκπαιδευτικούς, από άτομα εκτός σχολικής κοινότητας, ολοένα και αυξάνεται.
Η αδυναμία του συστήματος, να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει τους εκπαιδευτικούς, δημιουργεί εργασιακό άγχος κι ανασφάλεια. Οι επιπτώσεις πολλαπλές και σε πολλά επίπεδα.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής «ο Αριστοτέλης», αφουγκραζόμενος την ανησυχία αυτή των συναδέλφων, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην ημερίδα/διημερίδα με τίτλο: «Δάσκαλε εσύ φταις για όλα».
Η ημερίδα/διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Απριλίου 2020, στο πολιτιστικό κέντρο Ιερισσού.
✔Δηλώσεις συμμετοχής, έως Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, συμπληρώνοντας τη φόρμα και αποστέλλοντάς την με mail στο [email protected].
✔Πληροφορίες στα τηλέφωνα των μελών του Δ.Σ., του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Ν. Χαλκιδικής 《Ο Αριστοτέλης》 και εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο
Alfavita Newsroom