epithesi foitites
Ψήφισμα  ΕΛΜΕ Κέρκυρας

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το κρεσέντο βίας και καταστολής της κυβέρνησης της ΝΔ απέναντι στους εργαζόμενους και τη νεολαία που μπαίνουν εμπόδιο στα αντιλαϊκά της σχέδια.

Συνεχίζει το ίδιο τροπάρι, «Νόμος και Τάξη». Αυτή τη φορά χτύπησε με τα ΜΑΤ την διαδήλωση των φοιτητικών συλλόγων στη Σύνοδο των Πρυτάνεων στο Καβούρι. Έστειλαν 4 φοιτητές στο Νοσοκομείο.

Επιδιώκουν με το να σπείρουν το φόβο, την τρομοκρατία, να μην σηκώνεται καμμιά φωνή αντίστασης. Να μην οργανώνεται κανένας αγώνας. Για να περάσει η αντιλαϊκή πολιτική και στον τομέα της εκπαίδευσης που αυτό θα σημάνει ότι η εργατική λαϊκή οικογένεια θα βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώνει πανάκριβα την εκπαίδευση.

Θέλουν να τρομοκρατήσουν ιδιαίτερα τη νεολαία, για να μάθει να αποδέχεται τα πάντα χωρίς ίχνος φωνής αντίστασης και διεκδίκησης.

Καταδικάζουμε την απαράδεκτη στάση των πρυτάνεων που αντί να συνταχθούν με τους αγωνιζόμενους φοιτητές και να απαιτήσουν να χρηματοδοτηθούν τα ιδρύματα ζήτησαν την επέμβαση των ΜΑΤ.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους φοιτητές και την νεολαία. Ο αγώνας τους είναι αγώνας όλης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mprokolo
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
Αντιοξειδωτική δράση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και καλύτερη πέψη – γιατί αξίζει να το βάλετε στο πιάτο σας
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
apple-education_ekpaideusi.jpg
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
Κατηγορίες για ευνοϊκή μεταχείριση «εκλεκτών» και αίτημα άμεσης απόσυρσης
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
αίθουσα με θρανία σε σχολείο
Μια αναγκαία συμμαχία
«Όταν σχολείο και οικογένεια λειτουργούν απομονωμένα ή σε κλίμα αντιπαράθεσης, το παιδί δυσκολεύεται να προχωρήσει με σταθερότητα»
Μια αναγκαία συμμαχία
πυργος
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του
Σιωπηλή συγκίνηση και σεβασμός στην επέτειο της 25ης Μαρτίου για τον συμμαθητή που έφυγε νωρίς
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του