ΠΔΕ Αττικής: Πίνακας μεταθέσεων για ΕΕΠ
Προσωρινός πίνακας αιτουμένων μελών ΕΕΠ για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής ανακοινώνει ότι έχει αναρτηθεί προσωρινός πίνακας κατά κλάδο με το ονοματεπώνυμο των αιτουμένων μελών ΕΕΠ, καθώς και τις μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους, προς ενημέρωση των αιτούντων, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 92519/Ε4/7-6-2019 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ με θέμα: ‘’Μεταθέσεις Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π. )και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ για το σχολικό έτος 2018-19’’.

Τα ανωτέρω μέλη Ε.Ε.Π. έχουν τη δυνατότητα υποβολής ένστασης στα γραφεία μας, Αν. Τσόχα 15-17, Αμπελόκηποι, Αθήνα από 18/07/2019, ημέρα Πέμπτη, έως και 19/07/2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ..

Δείτε το πίνακα εδώ

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS