Thumbnail
Η Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις κινητοποιήσεις 30/11

Η Α΄ ΕΛΜΕ συμμετέχει στην κινητοποίηση που καλούν η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Θεσσαλονίκης και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στα γραφεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στη 1μμ.

Παλεύει μαζί με τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές μας και τους γονείς τους, που κινητοποιούνται για να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν κάθε μέρα μέσα στα σχολεία μέσα στην κοινωνία,  για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά. Για ένα σχολείο χωρίς διακρίσεις, χωρίς εμπόδια. Που θα δίνει ολόπλευρη γνώση σε όλους.

Ιδιαίτερα αυτές τις μέρες που τα σχολεία και οι μαθητές μας έχουν μπει στο στόχαστρο διαφόρων  εθνικιστικών και φασιστικών κύκλων, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς να βάλουμε μπροστά τις δικές μας ανάγκες! Αγωνιζόμαστε για την υπεράσπιση των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών, για τα άμεσα και σημαντικά προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας, όπως, οι ελλείψεις καθηγητών, τα διδακτικά κενά, οι υλικοτεχνικές υποδομές, η μεταφορά των μαθητών, η θέρμανση, τα ολιγομελή τμήματα σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, η σχολική στέγη.

Απομονώνουμε φωνές που οδηγούν  σε μονοπάτια αλυτρωτισμού, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής που θέλουν να σπείρουν το μίσος ανάμεσα στους μαθητές και πολεμάνε τον δίκαιο αγώνα. Έξω από τα σχολεία αυτοί και το ρατσιστικό τους δηλητήριο!

Ολοι στη κινητοποίηση την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου,στη 1μμ

Διεκδικούμε:

  • Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους!
  • Μόνιμοι και μαζικοί διορισμόι τώρα! Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων!
  • Να λειτουργήσουν όλες οι τάξεις και οι κατευθύνσεις στα σχολεία. Άμεση κάλυψη όλων των κενών στα σχολεία με μόνιμους διορισμούς.
  • Πρόσθετη διδακτική στήριξη & ενισχυτική διδασκαλία.
  • Με ευθύνη του κράτους να εξασφαλιστεί η ουσιαστική εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.

Για το ΔΣ το Α ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

arxaia
Tεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει εκατοντάδες νέα γεωγλυφικά
Ένας από τους πιο μυστηριώδεις αρχαιολογικούς γρίφους του κόσμου, οι γραμμές της Νάζκα στο Περού αρχίζει επιτέλους να ξετυλίγεται, και όχι από...
Tεχνητή νοημοσύνη αποκαλύπτει εκατοντάδες νέα γεωγλυφικά
βιβλία
Τι είναι η κομπορρημοσύνη; Μια παλιά λέξη με διαχρονική σημασία
Η κομπορρημοσύνη είναι ένας όρος μεσαιωνικής προέλευσης, που χαρακτηρίζει μια στάση ζωής αρκετά γνώριμη σε πολλούς από εμάς.
Τι είναι η κομπορρημοσύνη; Μια παλιά λέξη με διαχρονική σημασία