Thumbnail
Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Το Δ.Σ. οργανώνει  Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 26/4, στις 7.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης. Η Γ.Σ. πραγματοποιείται με βάση και την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να γίνουν Γ.Σ. των ΕΛΜΕ για Γ.Σ. των προέδρων στις 28/4.

Στη συνέλευση θα συζητηθούν οι γενικότερες εξελίξεις που αφορούν τον πόλεμο, την προώθηση αντιλαϊκών μέτρων (88 νέα προαπαιτούμενα στα πλαίσια της 4ης αξιολόγησης, ιδιωτικοποιήσεις, μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών, κ.ά.), τις εξελίξεις στην παιδεία με την προώθηση αντιεκπαιδευτικών μέτρων (συνέχιση της πολιτικής των μη διορισμών, νέες δομές-αξιολόγηση-κρίσεις στελεχών, «νέο Λύκειο», νέα έκθεση του ΟΟΣΑ, μειώσεις μισθών, κ.ά.).

Στη συνέλευση θα γίνει απολογισμός της δράσης μας το προηγούμενο διάστημα με αιχμή τους διορισμούς και τα προβλήματα των αναπληρωτών. Θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί το πρόγραμμα δράσης που θα είναι και η πρόταση της Ε΄ ΕΛΜΕ στη Γ.Σ. των προέδρων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

baremara
Τι να κάνεις όταν βαριέσαι στο σπίτι: 9 φρέσκες και δημιουργικές ιδέες
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γεμίσεις τον χρόνο σου ευχάριστα και παραγωγικά, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη.
Τι να κάνεις όταν βαριέσαι στο σπίτι: 9 φρέσκες και δημιουργικές ιδέες