Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ ο Αριστοτέλης

Συνεχίζουμε αποφασιστικά! Παρασκευή 30/3, Προπύλαια 13:30 και πορεία Μαξίμου με κήρυξη 1-3 ώρες στάση εργασίας στο διδακτικό ωράριο του καθενός/μιάς από τον Αριστοτέλη και 3ωρης διευκολυντικής από ΔΟΕ

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί από τις 23/2 μέχρι τις 16/3 βρίσκονται σε αγώνα διάρκειας διεκδικώντας μαζικούς μόνιμους διορισμούς όλων των αναπληρωτών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία. Η μεγαλειώδης κινητοποίηση χιλιάδων εκπαιδευτικών, φοιτητών, μαθητών και γονέων στις 16/3 κατέλαβε για 2η φορά το υπουργείο πραγματοποιώντας νέα πανελλαδική Συνέλευση Αγώνα αποφασίζοντας την συνέχεια του αγώνα και την επιδίωξη πανεκπαιδευτικού μετώπου που θα παλέψει συλλογικά και ενιαία για την ανατροπή της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και των κατευθύνσεων ΕΕ και ΟΟΣΑ, κεφαλαίου!

Το εκπαιδευτικό κίνημα δίνει σαφές μήνυμα ότι δε μπορούν να σταματήσουν την ορμή και την αποφασιστικότητα του! Ούτε η καταστολή των ΜΑΤ, ούτε οι δηλώσεις για μηδενικούς διορισμούς και σύστημα πρόσληψης/διορισμών με κριτήρια που θα απαξιώνουν το πτυχίο και θα στρέφουν τον έναν εκπαιδευτικό απέναντι στον άλλο σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων την ώρα που τα χιλιάδες κενά στα σχολεία εξακολουθούν να παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή! Δηλώσαμε και συνεχίζουμε να δηλώνουμε ότι δε θα παζαρέψουμε ούτε ένα συνάδελφό μας! Παλεύουμε για μόνιμη και σταθερή εργασία όλων!

Την ίδια στιγμή το Υπουργείο ανοίγει όλα τα μέτωπα! Η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις δομές εκπαίδευσης, την αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας, τις αντιδραστικές ανατροπές στην ειδική αγωγή, η διαφαινόμενη προσπάθεια Δήμου Αθηναίων και Α’ διεύθυνσης να μην θεσμοθετηθεί η δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή κι εκπαίδευση στο δήμο Αθηναίων να σημάνουν συναγερμό στους εκπαιδευτικούς! Απέναντι στις επιδιώξεις τους σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί, οι φοιτητές, οι μαθητές και οι γονείς χρειάζεται να δώσουμε τη μάχη της υπεράσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων, των δικαιωμάτων των πτυχίων, του δημόσιου σχολείου και νηπιαγωγείου, των μορφωτικών αναγκών των παιδιών μας!

Κηρύττουμε από 1 έως 3 ώρες στάση εργασίας στο διδακτικό ωράριο του καθενός/μιάς, για τους εκπαιδευτικούς του συλλόγου μας για την Παρασκευή 30/3/2018 συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις για μαζικούς διορισμούς στην εκπαίδευση και στην κινητοποίηση την ίδια ημέρα στις 13:30 στα Προπύλαια και πορεία στου Μαξίμου. Μαζί με την τρίωρη που έχει εξαγγείλει η ΔΟΕ, δίνεται η δυνατότητα για μετατροπή σε 24ωρη απεργία με την χρήση και των δύο στάσεων εργασίας.

 

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτιά
Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δυο νεαροί για την φωτιά στο Γηροκομειό - Τι δηλώνουν οι συνήγοροι
Ο 25χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του μετά από τέσσερις ώρες, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε ο 21χρονος φίλος του
Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι δυο νεαροί για την φωτιά στο Γηροκομειό - Τι δηλώνουν οι συνήγοροι
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι διορισμοί 8.823 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Γενικής Εκπαίδευσης - Όλα τα ονόματα
Μόνιμοι διορισμοί 8.823 εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Γενικής...
Υπουργείο Παιδείας: Ανακοινώθηκαν οι διορισμοί 8.823 εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, Γενικής Εκπαίδευσης - Όλα τα ονόματα