Thumbnail
ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Συνάδελφοι,
     Το Δ.Σ. του ΣΕΕΠΕΑ Αττικής, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, αποφάσισε τη συμμετοχή των μελών στην 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 από τις 8:00 έως τις 11:00.
   Για το υπόλοιπο του ωραρίου 11:00 μέχρι τη λήξη, η ΠΟΣΕΕΠΕΑ έχει προκηρύξει στάση εργασίας και καλύπτει τους συναδέλφους που θα συμμετέχουν.
   Ο ΣΕΕΠΕΑ Αττικής σταθερός στη διεκδίκηση μόνιμων προσλήψεων ΕΕΠ, ΕΒΠ και Εκπαιδευτικών μάχεται για την κατάργηση όλων των ελαστικών μορφών εργασίας, ζητά την  πλήρη στελέχωση των δομών Ειδικής  Αγωγής με σκοπό την κάλυψη των πάγιων και διαρκών αναγκών στην  εκπαίδευση και στηρίζει τους αγώνες των σωματείων των εκπαιδευτικών που κατευθύνονται στην υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας.
   Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στη 3ωρη στάση εργασία δεν περικόπτεται το ένσημο. Μέρος του ημερομίσθιου περικόπτεται αναλογικά. 
Καλούμαστε όλοι  να δώσουμε το «παρών» στην κινητοποίηση την
Παρασκευή 30/3/2018 στις 13:30 στα Προπύλαια με πορεία προς τη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο.

 

          Για το Δ. Σ
Η Πρόεδρος  Μπουλμέτη Γεωργία
Η Γ. Γραμματέας Κανονίδου Βαρβάρα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βενζίνη
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις
Με τις τιμές των καυσίμων να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, κάθε συνήθεια που σχετίζεται με τον ανεφοδιασμό του αυτοκινήτου αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Γιατί το πλήρες γέμισμα στο ρεζερβουάρ μπορεί να κοστίζει περισσότερο απ’ όσο νομίζεις