Το Δ.Σ της Α ΕΛΜΕ Κορινθίας υιοθετώντας σχετική απόφαση της ΟΛΜΕ για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 10/1/2018 και ώρα 13.30 ενάντια στα δυσμενή μέτρα που επιχειρείται να επιβληθούν στο χώρο της εκπαίδευσης (υποχρεωτική 30ωρη παραμονή στα σχολεία, κριτήρια συγχωνεύσεων, αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων) αποφάσισε να συμμετάσχει στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στη Τρίπολη και θα μισθώσει λεωφορείο για το σκοπό αυτό.
Παρακαλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να το δηλώσουν μέχρι την Τετάρτη και ώρα 10:00 (Τηλέφωνο επικοινωνίας :6948570510)
Αναχώρηση, από Άγιο Νικόλαο και ώρα 12:15
Υ.Γ: Για την πραγματοποίηση της κινητοποίησης η ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας από 12:00 - 14.00
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom