Thumbnail
ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ διαπίστωσε ότι σε όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη αναπληρωτών/ωρομισθίων 2016-2017 (Γενικής Παιδείας, Μουσικών, Μειονοτικά Σχολεία, Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας) προβλέπεται ο διπλασιασμός των μορίων προϋπηρεσίας σε δυσπρόσιτα για όλα τα έτη, με μόνη εξαίρεση την αντίστοιχη προκήρυξη για αναπληρωτές Ειδικής Αγωγής!

Παρατηρείται λοιπόν πλέον το φαινόμενο να εργάζεται ένας εκπαιδευτικός σε δυσπρόσιτο σχολείο και να λαμβάνει διπλά μόρια στον πίνακα Γενικής Παιδείας, ενώ για τον εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής που εργάζεται στο ίδιο δυσπρόσιτο σχολείο να μην γίνεται ο διπλασιασμός των μορίων στον πίνακα Ειδικής Αγωγής.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ για λόγους ισοτιμίας και δικαίου ζητεί την άμεση αποκατάσταση της αδικίας αυτή και καλεί το Υπουργείο Παιδείας να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος, ώστε να εφαρμοσθεί ο διπλασιασμός των μορίων σε δυσπρόσιτα για όλα τα έτη και στις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής, όπως ακριβώς και στους πίνακες της Γενικής.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dikaiomata2.jpg
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα
Σε αντίθεση με έντονα ιεραρχικά συστήματα οργάνωσης, η έννοια της «αναρχίας» δεν ταυτίζεται με τη βία ή με την κατάλυση των αξιών και των θεσμών
Πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα πολιτισμική ευαισθησία, ανθρώπινα δικαιώματα