ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2012, η Ενωτική Κίνηση Γυμναστών αποδεχόμενη την πρόσκληση της Διοίκησης του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού, πραγματοποίησε σειρά επαφών στα πλαίσια της προσπάθειας για την αναβάθμιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.
Το Υπουργείο ανταποκρίθηκε με μεγάλη προθυμία και αμεσότητα στο αίτημα της Ενωτικής Κίνησης Γυμναστών, θέτοντας μας ως τους μοναδικούς συνομιλητές τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά την επιστημονική προσέγγιση του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και την εξέλιξή του.
Ειδικότερα οι κ.κ. Αντώνης Κεραμιδάς και Μιχάλης Κατσικαδέλης από την Ενωτική Κίνηση Γυμναστών συναντήθηκαν με τους κ. Γιάννη Ιωαννίδη, Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Δημήτρη Μιχαλολιάκο, Διευθυντή του Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και κ. Στέλιο Δασκαλάκη, Διευθυντή Φυσικής Αγωγής.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ θετικό κλίμα και άριστο επίπεδο. Στα πλαίσια αυτών των επαφών παραδόθηκε Υπόμνημα για την Αναβάθμιση του Μαθήματος της Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ενώ έγιναν διεξοδικές συζητήσεις για την θέση της Φυσικής Αγωγής και των Καθηγητών στο σύγχρονο σχολικό περιβάλλον.
Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα και διαβάστε το Υπόμνημα:
Για την ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ
Αντώνης Κεραμιδάς
Μιχάλης Κατσικαδέλης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 14/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ