Thumbnail
Α ΕΛΜΕ Αχαϊας

Το Δ.Σ.  της Ά ΕΛΜΕ Αχαΐας προσυπογράφει το ψήφισμα του Συλλόγου διδασκόντων του ΕΠΑΛ Κάτω Αχαΐας και συμπληρωματικά επισημαίνει  πως στην  Ά Λυκείου του σχολείου δήλωσαν το μάθημα της ηλεκτρολογίας  42  μαθητές. Γεγονός που καταδεικνύει την μελλοντική δυναμική του Τμήματος στην Ηλεκτρολογία για τα επόμενα σχολικά έτη. 

ΨΗΦΙΣΜΑ του ΕΠΑΛ Κ. ΑΧΑΙΑΣ 

Ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Κ. ΑΧΑΙΑΣ  καταδικάζει την απόφαση του ΥΠ.Π.Ε.Θ να μην λειτουργήσει για τη φετινή σχολική χρονιά ο τομέας Ηλεκτρολογίας της Β΄ τάξης, με πρόσχημα τη μη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού μαθητών.

 Το ΥΠ.Π.Ε.Θ. δεν λαμβάνει υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες γεωγραφικές, κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες της περιοχής, καθώς και την ύπαρξη της Βιομηχανικής Ζώνης, που καθιστά απαραίτητη την ειδικότητα των Ηλεκτρολόγων στο ΕΠΑΛ της

Κ. ΑΧΑΙΑΣ.

Οι γονείς, η τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα η τοπική κοινωνία, αρωγοί στην απόφαση μας, αντιδρούν στα σχέδια συρρίκνωσης των ΕΠΑΛ και στην σταδιακή κατάργηση της δημόσιας τεχνικής εκπαίδευσης.

Ο Σύλλογος ζητά από το Υπουργείο να μην εφαρμοστεί η απόφαση αυτή και να λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι τομείς του ΕΠΑΛ της Κ. ΑΧΑΙΑΣ

 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΕΠΑΛ Κ. ΑΧΑΙΑΣ

 

Για το Δ. Σ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Φλωρίδης
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»
Δίκη Τεμπών: «Δεν τηρήθηκε η διαδικασία» – Οι εξηγήσεις Φλωρίδη για το επεισοδιακό ξεκίνημα
Φλωρίδης για δίκη Τεμπών: «Δεν υπήρξε σωστή ταξιθεσία – Οι συντελεστές θα μπουν με τη σειρά που προβλέπεται»