Thumbnail
ΠΥΣΔΕ Πιερίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

και ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ

της ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Θέμα: Συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τα θέματα που εξετάστηκαν στις 26-05-2016 είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Εξετάστηκαν δύο αιτήσεις εκπαιδευτικών για αναγνώριση συνάφειας μεταπτυχιακού διπλώματος. Αναγνωρίστηκε ομόφωνα το ένα εκ των δύο και παραμένει σε εκκρεμότητα το δεύτερο, εν αναμονή απαραίτητων διευκρινήσεων.

Θέμα 2ο: Εξετάστηκαν τρεις αιτήσεις για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου. Ικανοποιήθηκαν ομόφωνα και οι τρεις.

Θέμα 3ο: Εξετάστηκε μία αίτηση για αναγνώριση προϋπηρεσίας. Ικανοποιήθηκε ομόφωνα.

Θέμα 4ο: Εξετάστηκε μία αίτηση για τροποποίηση της αναγνώρισης προϋπηρεσίας. Ικανοποιήθηκε ομόφωνα.

Θέμα 5ο: Υλοποιήθηκε η μισθολογική κατάταξη οκτώ αναπληρωτών και ωρομισθίων εκπαιδευτικών, ενώ παραμένει σε εκκρεμότητα μία περίπτωση, ελλείψει απαραίτητης βεβαίωσης.

Θέμα 6ο: Εξετάστηκε αίτημα εκπαιδευτικών του κλάδου ΠΕ07 Γερμανικής Φιλολογίας, για το θέμα της διάθεσης εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας στην Α/θμια. Αποφασίστηκε ομόφωνα να προγραμματιστεί κοινή συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ - ΠΥΣΠΕ για να συζητηθεί το σχετικό αίτημα.

Θέμα 7ο: Εξετάστηκε μία αίτηση – ένσταση εκπαιδευτικού για ανάκληση της τροποποίησης της τοποθέτησής του από το Γυμνάσιο Ρητίνης στο 1ο Γυμνάσιο. Το αίτημα δεν ικανοποιήθηκε κατά πλειοψηφία 3:2 (μειοψηφούντων των δύο υπηρεσιακών μελών του συμβουλίου).

Θέμα 8ο: Εξετάστηκε αίτημα του ΓΕΛ Κολινδρού για κάλυψη λειτουργικού κενού, που προέκυψε από αναρρωτική άδεια. Αποφασίστηκε πως θα διατεθεί εκπαιδευτικός αντίστοιχης ειδικότητας, από την προϊσταμένη εκπαιδευτικών θεμάτων, για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Θέμα 9ο: Εξετάστηκε έγγραφο της πανελλήνιας ένωσης βιοεπιστημόνων προς τους Δ/ντες Β/θμιας Εκπ/ σης που αφορά τα οργανικά κενά του κλάδου ΠΕ04.04 Βιολόγων.

Θέμα 10ο: Εξετάστηκε και απαντήθηκε αίτημα ομάδας αναπληρωτών βιολόγων, που αφορά οργανικά και λειτουργικά κενά του κλάδου ΠΕ04.04 Βιολόγων, καθώς επίσης και την κάλυψη λειτουργικών αναγκών (μέχρι 10 ώρες) σε βιολογία, από άλλες ειδικότητες που έχουν το συγκεκριμένο μάθημα με β΄ ανάθεση.

 

ΜΠΟΥΛΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

αιρετό τακτικό μέλος

αιρετό αναπληρ. μέλος

του ΠΥΣΔΕ

του ΠΥΣΔΕ

τηλ. 6940044993

τηλ. 6930478469

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

11ο Διεθνές Συνέδριο: Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
11ο Διεθνές Συνέδριο - Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα - Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
11ο Διεθνές Συνέδριο – Εκπαίδευση και Πολιτισμός στον 21ο αιώνα
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
«Αν κάνεις κανένα λάθος και με πάρεις, θα γίνει της Πόπης!», φώναζε η γυναίκα σε δημοσιογράφους
Θάνατος Μυρτούς: Η μητέρα του αρσιβαρίστα επιτέθηκε σε τηλεοπτικό συνεργείο – «Θα στην σπάσω» (Vid)
τραμπ
Έξαλλος ο Τραμπ με το ΝΑΤΟ: «Είστε άχρηστοι, δεν σας χρειάζομαι»
Νέο μπαράζ αναρτήσεων από τον Αμερικανό πρόεδρο: «Απαγορεύεται στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τον Λίβανο» – Τι είπε για τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν
Έξαλλος ο Τραμπ με το ΝΑΤΟ: «Είστε άχρηστοι, δεν σας χρειάζομαι»