Thumbnail
ΕΛΜΕ Ηρακλείου

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ηρακλείου σε τακτική συνεδρίασή του  (09/11/2015) , αποφάσισε,  ότι οι φετινές εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου της περιόδου 2015-16 θα διεξαχθούν

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9 π.μ. ορίζεται να γίνει η πρώτη προσπάθεια για τη διεξαγωγή της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία χρειάζεται απαρτία (50%+1 μέλη) για να διεξαχθεί.
Σε περίπτωση Μη Απαρτίας, θα διεξαχθεί Επαναληπτική Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) την ΤΕΤΑΡΤΗ  9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 9 π.μ. στο 3ο Λύκειο Ηρακλείου, ανεξάρτητα παρόντων μελών.
Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, από τις 1μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ., στο χώρο του 3ου Λυκείου Ηρακλείου θα διεξαχθούν οι εκλογές.
Η προθεσμία υποβολής Υποψηφιοτήτων – Ψηφοδελτίων λήγει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. Τα ψηφοδέλτια πρέπει να κατατεθούν τη μέρα εκείνη και ώρα 7μ.μ. - 9μ.μ. στο Δ.Σ. που θα βρίσκεται στα γραφεία της ΕΛΜΕ Ηρακλείου ή να σταλούν με email την ίδια ημερομηνία και ώρα.

Στο θέμα των χρηματικών συνδρομών των μελών μας, οι νέες συνδρομές της περιόδου 2015-16 θα παρακρατούνται αυτόματα από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών σε έξι (6) μηνιαίες δόσεις των 4€. Θεωρούμε ότι πρόκειται για σημαντική διευκόλυνση των συναδέλφων, ειδικά στην παρούσα οικονομική κατάσταση.

Υπενθυμίζουμε, ότι η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους ανέρχεται στα 25€, εκ των οποίων μόλις τα 10€ μένουν στο ταμείο της ΕΛΜΕ Ηρακλείου. Τα υπόλοιπα 12,5€ αποδίδονται στην ΟΛΜΕ και τα 2,5€ στην ΑΔΕΔΥ. Θεωρούμε ότι η συνδρομή αυτή είναι απαραίτητη, και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ελαττωθεί, καθώς μας επιτρέπει να διεξάγουμε το συνδικαλιστικό μας έργο απρόσκοπτα και ανεξάρτητα. Επίσης θα ήταν μοιραίο, την ώρα που οι κατακτήσεις χρόνων του κινήματος εκμηδενίζονται, να αποδυναμώσουμε με αυτόν τον τρόπο το σωματείο μας.

Με βάση τα παραπάνω, καλούμε όσους συναδέλφους αρνούνται να είναι μέλη της ΕΛΜΕ Ηρακλείου να το δηλώσουν εγγράφως στο Δ.Σ. το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ημέρα διεξαγωγής των εκλογών. Η υπογεγραμμένη επιστολή τους μπορεί να παραδοθεί ιδιοχείρως, είτε ηλεκτρονικά με fax (2810 226557) ή e-maιl ([email protected]).

Φυσικά, τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι ο μοναδικός τρόπος να ανατρέψουμε την υπάρχουσα πολιτική κατάσταση είναι ο συλλογικός. Η νίκη μας προϋποθέτει συσπείρωση, συμμετοχή και αλληλεγγύη.

Σε αυτή τη μάχη, τη μάχη για το μέλλον μας και τη ζωή μας, δεν περισσεύει κανείς!

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 24/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

edra.jpg
Συνταξιοδοτικός Οδηγός 2026: Τι αλλάζει για τους εκπαιδευτικούς – Πλήρης οδηγός αποχωρήσεων και εφάπαξ
Όρια ηλικίας, πλασματικά έτη, υπολογισμός κύριας και επικουρικής σύνταξης και εφάπαξ – Τι πρέπει να ξέρουν οι εκπαιδευτικοί πριν την υποβολή αιτήσεων...
Συνταξιοδοτικός Οδηγός 2026: Τι αλλάζει για τους εκπαιδευτικούς – Πλήρης οδηγός αποχωρήσεων και εφάπαξ
ΟΠΕΚΕΠΕ
Ελεύθεροι με όρους λογιστής και πατέρας αρχηγού – Τα κενά στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Λογιστής και πατέρας αρχηγού κύκλου επιδοτήσεων αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους – «Ποτέ δεν απέκτησα χρήματα από επιδοτήσεις»
Ελεύθεροι με όρους λογιστής και πατέρας αρχηγού – Τα κενά στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
ρωσία
Απίστευτο περιστατικό: Φοιτήτρια οργάνωσε απόπειρα απαγωγής παίκτη της Ζενίτ
Ο επιθετικός Μοστοβόι γλίτωσε την τελευταία στιγμή χάρη σε περαστικό, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν από την αστυνομία
Απίστευτο περιστατικό: Φοιτήτρια οργάνωσε απόπειρα απαγωγής παίκτη της Ζενίτ